otteluselostus MökÄ - Kaspa

Moi!                                                                                                                                       MökÄ  - Kaspa 04.02.2016

Putki jatkuu, valitettavasti

MökÄ pääsi aloittamaan kolmen vierasottelun jälkeen vastaavanmittaisen kotiputken. Ensimmäinen vastustaja näissä kotiotteluissa oli vanha tuttu KasPa. MökÄn joukkue oli tällä kertaa poikkeuksellisen pieni. Ainoa sentteri oli Vellu ja yhtään yli 190 cm peluria ei saatu mukaan. Onneksi sentään takamiestontille saatiin taas mukaan Ville.

Aloitusviisikko: Jukka, Jussi, Calle, Ville ja Pekka

1. jakso MökÄ aloittaa miespuolustuksella viisikon pienuudesta huolimatta, ja Kaspa käyttää heti hyväkseen ylivoiman korin alla ja viimeistelee myös hyvien leikkausten ansiosta vahvalla prosentilla korin läheltä.  Pikkuhiljaa MökÄnkin hyökkäys alkaa sujua lähinnä Villen ansiosta ja jakson loppu saadaan pelattua suunnilleen tasoissa.  Jakso KasPalle  20-14.

2. jakso Toisella jaksolla MökÄ onnistuu hieman hidastamaan vastutajan korintekovauhtia siirtymällä paikkapuolustukseen, mutta samalla myös oma korinteko hyytyy vielä pahemmin ja Kaspaa onnistuu kasvattamaan johtoaan.  Jakso KasPalle 18-10

3. jakso Kolmannen jakson romahduksen korvaa orastava kiri, jossa Juha ja Ville heiluttavat tahtipuikkoa.  Paluu miespuolustukseen parantaa myös puolustuksen intensiteettiä, mutta edelleen KasPa onnistuu tekemään helppoja koreja korin alta.  Jakso MokÄlle 21-16.

4. jaksolla Mökä onnistuu jatkamaan kiriään ja etenkin Juhan kolkit auttavat kirimään eron jo alle viiteen pisteeseen. Lopussa kuitenkin hyökkäys hyytyy ja vastustaja pääsee kaunistelemaan loppulukuja. Jakso MökÄlle 14-13. Koko peli KasPalle 67-59.

Huomioita pelistä: Pitkien miesten puute haittaa, kotitappioputki jatkuu/ Villelle jo toinen peli kaudella/ Callelle MökÄ-uran eka D

P(pisteet) / V(virheet) / T(tekut):  Esa 0/0, Vellu 4/1,  Jukka 2/0, Juha 17/3, Ana 2/1, Calle 5/5, Pekka 5/3, Ville 20/1, Jussi 4/3