otteluselostus MökÄ - Pakilan Visa Electron

Moi!                                                                                                                MökÄ - Pakilan Visa Electron    11.12.2015

A-junnut ottivat niukan voiton hyvin taistelleista Äijistä

Tiukka syyskauden lopun ottelutahti sai jatkoa joulukuun härkäviikolla, jolloin pelattiin viikonlopun aikana kolme perättäistä sarjapeliä. 5. divarin pelit perjantaina ja sunnuntaina sekä launataina 55:n SM -sarjan peli Urheilutalossa Kisistä vastaan.

Nämä peräkkäiset pelit tiesivät ennakkoon ajatellen Äijille työntäyteisiä minuutteja kentällä ja kipeytyneitä paikkoja kropassa. Vähintäänkin saatettiin jo puhua koripalloammattilaisen elämästä, jossa välillä käydään kotona nukkumassa ja pesemässä hikisiä pelikamoja.

Illan peliin MökÄ sai parketille yhdeksikön vastustajan kymmenikköä vastaan. Vastassa oli siis A-junnuikäisiä nuoria koripalloilijoita, jotka lähtivät ennakkoluulottomasti ottamaan mittaa Äijistä.

Ottelun päätuomarina toimi Paso Suhonen aputuomarinaan Grevzic Predrag. Katsojia pöytäkirjaan kirjattuna 2 kpl.

Aloitusviisikko suoritetun vaparikarsinnan jälkeen: Karru, Kouvo, Ana, Pekka ja Tero

1. erässä nähtiin heti mitä nuoruuden into ja vauhti saivat aikaan kentällä. Kuin seisovilla jaloilla Äijät olivat hetkittäin pujottelukeppejä pellavapäisille junnuille. Tasoitusta saatiin pituudessa, sillä vastustajilla ei löytynyt sentterin mittaa olevia sisäpelaajia toisin kuin MökÄllä, jolla oli asettaa kentälle muutama mitat täyttävä korinaluksen voimapelaaja.  Erä Visalle pistein 14-10.

2. erässä Äijät jatkoivat kentällä hyviä otteita ja MökÄN saadessa moottorinsa lämpenemään. Etenkin Pekka kävi tulikuumana kentällä tehden erässä peräti 14 pinnaa. Toinen onnistuja oli Karru, joka pituutensa ja kokonsa turvin pääsi hääräämään vastustajan korin tuntumassa välillä hyvinkin vapaasti. Lennokas erä MökÄlle 24-18 ja taukotilanne ottelun puolivälissä niukasti kotijoukkueelle 34-32.

3. erän MökÄn avauspisteet teki Jussi heittämällä toisen erän kakkosistaan sisälle. Tero löysi heittojyvän erän puolen välin kieppeillä onnistuen kaaren takaa kolmen pisteen arvoisesti. Hyvällä puolustuspelaamisella ja Äijäpuolustuksella Visa saatiin pidettyä erässä 11 pinnassa. Erä Mökälle 16-11 pöytäkirjan osoittaessa tilannetta 50-43 ennen viimeistä jaksoa.

4. erään lähti vanhempiensa kannustamana sisuuntunut Visa. Vauhdinpidon lisäksi nuorukaiset lähtivät haastamaan Äijiä myös fyysisyydessä. Tässä puristuksessa MökÄ pääsi tekemään ainoastaan 8 pinnaa vastustajien kuroessa MökÄn etumatkaa kiinni piste pisteeltä. Jännittävien loppuvaiheiden jälkeen Visan onnistuneiden kahden vaparin jälkeen peli tasan 58-58, joka tiesi Dynamo pelin tapaan 5 minuutin jatkoaikaa ottelun ratkaisemiseksi.

Jatkoajalla taisteltiin tiukasti ottelun voitosta ja kahdesta sarjapisteestä. Tälläkään kertaan Äijien paukut eivät aivan riittäneet voittoon. Jatkoerä kirjattiin Visalle pistein 16-13. Ottelun lopputulos vieraille 74-71

Huomioita pelistä: Jatkoaikatappio / Pekka! / kaukoheittovoiman puuttuessa vain 2 onnistunutta kolkkia

P(pisteet) / V(virheet) / T(tekut): Karru 16/4, Esa 2/-, Kouvo 2/2, Ana 3/3, Pekka 30/3, Tero 5/2, Mikko -/-, Jussi 13/3