otteluselostus Kannelmäen Pantterit - MökÄ

Kannelmäen Pantterit ratkaisi ottelun viimeisessä erässä

Kannelmäen Pantterit - MökÄ  07.10.2018

Kauden 2018-2019 ensimmäinen vieraspeli hyvin sujuneiden kerätreenien jälkeen pelattiin lokakuun ensimmäisen viikon sunnuntai-iltana Malmilla Kannelmäen Panttereita vastaan. MökÄ lähti hakemaan Panttereiden päänahkaa 9 Äijän voimin Pantterit kahdeksikosta.

Aloitusviisikko: Karru, Calle, Pekka, Kouvo, Janne

1. jakso käynnistyi Panttereiden viedessä hienokseltaan peliä etenkin monipuolisen ToPon Parviaista muistuttavan pelaajan nro 7 monipuolisuuden ansiosta.  Kyseinen vastustajan seiska teki erässä 8 pinnaa ottelun 35 pinnasta ja kaksi kolkkia kaikkiaan kuudesta.  Äijien taholta Janne naulasi erän alkuun kolmosen, jota seurasi kaksi Karrun peräkkäistä kakkosta. Pekan erän loppuun tekemät kolme pinnaa kaunistivat MökÄn pistesarakkeen 12 pinnaan isäntien viedessä erän 17 pinnalla. Erä Panttereille 17-12.

2. jakso oli Äijiltä vahvaa tekemistä. Seitsemän pelaajan onnistuessa ja päästessä laajalla rintamalla  pinnoille pystyttiin vastaamaan Panttereiden 1. jaksolla aloittamalle hyvälle heittopelille.  Calle nakutti erässä pussin perukoille kunnioitettavat 11 pinnaa. Äijälauma taisteli puolustuksessa ja laittoi Pantterit ahtaalle omassa kenttäpäädyssä. Erä MökÄlle 28-21. Lyhyelle puoliajalle siirryttiin MökÄn niukassa 2 pinnan johtoasemassa pistein 40-38.

3. jakso oli tasainen. Jannen heittokäsi kuumeni kahden kolkin ja yhteensä 9 pinnan edestä.  Äijät taistelivat tosissaan ottelun voitosta ja Jomin pitämä vauhti piti Pantterilauman varpaillaan. Jomin ja Jannen lisäksi Jerkko, Pekka, Calle ja Ana pisteillä. Erä tasan 20-20 mentäessä viimeiseen erään Äijien johtaessa pistein 60-58.

4. jaksolla hyvin taistelleiden Äijin polttoaine osoitti hiipumisen merkkejä. Rikkonaisen erän lopuksi Jomi kirjautti pöytäkirjaan 6 peräkkäistä onnistunutta vaparia. Viimeinen erä selvin lukemin Panttereille pistein 25-16.  Tiukka ottelu kotijoukkueelle pistein 83-76.

Huomioita pelistä: Janne! / Hyvä 2:n erä / Kaikki Äijät pinnoilla

P(pisteet) / V(virheet) / T(tekut): Karru 6/-, Jomi 12/1, Kouvo 2/1, Ana 2/2, Calle 15/1, Pekka 12/1, Timo 1/5, Janne 20/3, Jerkko 6/1