otteluselostus MökÄ - Pomppu Pojat

Moi !MökÄlle tärkeä voitto sarjajumbo Pomppu PojistaViime perjantain talvisena helmikuun iltana pelattiin kotona Haagassa sarjaottelu Pomppu Poikia vastaan. Samaan aikaan Kisiksessä mittaa toisistaan korisliigassa ottivat puolestaan ToPo ja Salon Vilpas. Molemmat kotijoukkueet lähtivät hakemaan tärkeää kotivoittoa ja pisteitä pistesarakkeeseensa. Muistissa oli, että Äijät olivat syksyllä voittaneet kauden ekan matsin vieraissa 12 pinnalla nyt sarjassa nollilla olevilta Pojilta. Tuomarikaksikon Jäntti – Köli ohella nähtiin toimitsijatehtävissä parivaljakko Saarikoski – Hynninen. Katsojana puolestaan ottelua seurasi koripalloileva junnu eli Ainamon Ville.Aloitusviisikko suoritetun vaparikarsinnan jälkeen: Vellu, Kouvo, Spede, Calle ja Pekka.1. erän alku osoitti joukkueiden välisen tasoeron. Kuudella pelaajalla pelanneet vastustajamme sortuivat kerta toisensa jälkeen huonoon viimeistelyyn korinteossa eikä joukkuepelaamisestakaan ollut liiemmälti tietoa. MökÄltä hyvin aloittaneet Pasi, Vellu ja Calle jatkoivat läpi ottelun varmoja otteitaan. Muu joukkue säesti hyvin illan pistenikkareita luoden hyviä ratkaisupaikkoja tehokkaille pelikavereilleen. Erä kirkkaasti MökÄlle pistein 23-8.2. erässä peli tasoittui ottelutempon ollessa edelleen varsin verkkainen. Laajalla rintamalla nähtiin onnistumisia ja 7 Äijää pääsi merkkauttamaan pisteitä pistesarakkeisiinsa. Erä MökÄlle 22-15. Puoliajalle siirryttiin kotijoukkueen johtaessa tilanteessa 45-23.3. erässä Äijille tuli täydellinen hyökkäyspään stoppi. Pelaajat ja pallo eivät liikkuneet ja oltiin kuin kokovartalokipsissä. Tästä johtuen Pojat pääsivät kaunistelemaan lukuja vieden erän neljällä pinnalla. Vähäkorinen erä vieraille 10-6.4:s erä lähti Sepon pillinvislauksen jälkeen liikkeelle MökÄn johtaessa tilanteesta 51 – 33. Edellisenä keskiviikkona Granin treeneissä oltiin käyty läpi paikkapuolustuksen murtamista, sillä tätä osattiin ennakoida syksyisen ottelun johdosta. Edellisen erän kipsit olivat karisseet lattialle ja kentällä nähtiin jälleen hyvin liikkuvia pelimiehiä. Viimeinenkin erä jälleen MökÄlle rennon pelisuorituksen jälkeen 17-9 lopputuloksen ollessa kotijoukkueelle 40 peliminuutin jälkeen  68-42.Huomioita pelistä: / Tärkeä voitto / 8 Äijää pisteillä / Kauden recordi 6 – 8 Pisteet: Jukka 2, Karru 2, Kouvo 4, Vellu 15, Calle 25, Spede 2, Pekka 6, Pasi 12Raportoi, Karru