otteluselostus MökÄ - Kannelmäen Pantterit

Moi !MökÄ jatkoi voittokulkuaan kesyttämällä Kannelmäen Pantterit kotona Haagassa Hyvin MökÄltä käynnistynyt alkukausi sai jatkoa viime perjantaina kotiottelulla Kannelmäen Panttereita vastaan. Äijät olivat tällä kertaa saaneet jalkeille täyden kymmenikön vastustajan seitsikkoa vastaan. Alkulämmittelyn perusteella luvassa oli täysi iltapuhde taisteltaessa voitosta kauden 5. ottelussa.Stinde oli saapunut pelipaikalle vastaten Anan kanssa toimitsijatehtävistä. Tuomaroinnista piti huolta puolestaan kaksikko Jäntti&Markkula.Aloitusviisikko suoritetun vaparikarsinnan jälkeen: Jukka, Juha, Calle, Pekka, Tero1. erän alku oli loukkaantumisesta pelikuntoon illan otteluun toipuneen Juhan näytöstä. Avauskolkin lisäksi Äijä upotti peräperää korin ja vaparin. Muutenkin MökÄn pelaaminen oli vapautunutta ja samalla tehokasta. Kipparimme Jukan erän alkuminuuteilla lempipaikaltaan upottama kakkosen nosti joukkueen tunnelmia entisestään. Pantterit eivät päässeet missään vaiheessa erää otteluun kiinni, josta osoituksena ainoastaan kaksi tehtyä koria. Erä hienosti isännille 21-4.2. erässä tapahtui jotain ihmeellistä, sillä MökÄn peli jäätyi täysin paikalleen. Pantterien paikkapuolustukseen siirtyminen oli suurin syy liikkeemme pysähtymiseen. Tämän seurauksena tuli lukuisia harhasyöttöjä, joista vastustaja pääsi helposti juoksemaan nopeita. Teron huomio siitä, että jäimme tilanteissa vastustajan taakse ilman syöttömahdollisuutta, piti täysin paikkansa. Esa ja Mikko pitivät pystyssä Äijiä Panttereiden kuroessa vauhdilla kiinni MökÄn 17 pinnan etumatkaa. Erän harvoja huippuhetkiä olivat Esan ja Mikon onnistuneet kakkoset. Erä Panttereille14-10. Puoliajalle mentiin MökÄn johtaessa tilanteessa 31-18.3. erässä vastustaja tiukensi paikkapuolustustaan puuduttaen hyökkäyspelimme totaalisesti. Tilaa ei tuntunut löytyvän millään vai oliko syynä pehmeys mies miestä vastaan tilanteissa. Toisaalta Panttereillakin oli heittojyvä kadoksissa, mistä osoituksena erässä tehdyt pienet pistemäärät. Esa taisteli hyökkäyspäässä jäänmurtajan tavoin saaden peräkkäin kolme levypalloa ja lopulta pallon omien haltuun. Erä tasaisissa merkeissä hienokseltaan Kannelmäkeläisille 8-9. Tilanne ennen viimeistä erää MökÄlle  39-27.4. erästä muodostui kaksijakoisen ottelun päätösjakso, jossa MökÄ pyrki säilyttämään saavuttamansa runsaan kymmenen pinnan etumatkan. Juha jatkoi edelleen mainioita suorituksiaan Callen hyvän heittopelin säestämänä. Erä Äijille19-18 ja ottelun voitto 40 peliminuutin jälkeen pistein 58-45.Ottelun tilastointi ja pika-analysointi suoritettiin perinteisesti kotimatsimalliin Ukko-Munkissa Munkassa.Huomioita pelistä:  MökÄ lohkossa neljäntenä tasapisteissä kärkijoukkueiden kanssa/ Ottelun kaksijakoisuus / Juhan vahva ”paluupeli” / 9 Äijää pisteilläP(pisteet) / V(virheet) / T(tekut): Karru 4/1, Esa 2/1 Vellu -/1, Des 3/2, Jukka 2/1, Juha 15/4, Calle 21/2, Pekka 7/2, Tero 2/1, Mikko 2/1 Raportoi,Karru