otteluselostus MökÄ - Dynamo

Moi !                                                                                                                MökÄ  - Dynamo 19.04.2013MökÄ voittoon kauden viimeisessä pelissäViime perjantaina saatiin pitkä koriskausi päätökseen pelaamalla kotiottelu Haagassa Dynamoa vastaan.5. divarin 11 joukkueen muodostamassa B-lohkossa kertyi Äijille otteluita yhteensä 20. Rekordiksi viimeisten kolmen ottelun voittoputken johdosta hienosti voitollinen 12-8. Lopullinen sijoitus tasaisessa kärkiryhmässä 24 pinnalla arvatenkin 4:s tai 5:s.Toimitsijoiksi tällä kertaa saatiin sormensa loukannut Ana sekä kotimaassa nykyään hyvin viihtyvä Raude. Iloksemme saimme myös pitkästä aikaa nähdä Pasin kannustamassa omaa joukkuettaan Äijien legendaarisessa hornankattilassa.Aloitusviisikko suoritetun vaparikarsinnan jälkeen: Karru, Des, Juha, Calle, Pekka, 1. erä käynnistyi MökÄn hallinnassa. Varsin isokokoiset, mutta pehmeähköt idän pelimiehet tyytyivät varsin helposti kentän voimasuhteisiin. Dynamon osumatarkkuus ja tekninen osaaminen ei ollut lähelläkään MökÄn tasoa. Äijistä puolestaan aloitusjaksolla loistivat pisteidentekijöinä Juha ja Calle, jotka vastasivat kaikista erässä tehdyistä MökÄn pisteistä. Kauden ehkä parhaan pelinsä pelannut Kouvo näytti tehonsa kentälle päästyään vahvoilla levypalloilla, ovelilla stiileillä ja armottomalla taistelulla. Erä MökÄlle 17-10. 2. erässä Äijien tehokas pelivire sai jatkoa. Selkänsä aikaisemmassa pelissä loukannut Pekka hoiti hienosti valmentajan tehtävät positiivisella otteellaan. Kaikki pelaajat saivat vuorollaan Pekalta kannustavia kehuja hyvästä yrityksestä. Kuten Make taisi ennen peliä mainita, on MökÄllä ollut läpi kauden hyvä ja innostava joukkuehenki. Tämä sama spiritti oli nähtävänä ja aistittavissa kaikissa pelaajissamme. Erä Äijille 16-12. Puoliajalle siirryttiin MökÄn selvässä 11 pinnan johtoasemassa pistein 33-22.3. erässä Dynamo pyrki paikkapuolustuksen avulla pysäyttämään Äijien liikkeen ja skriinipelin. Desin keskittyessä kaukoheittojen sijasta maukkaiden syöttöjen passaamiseen pelikavereille, pääsivät herrat Juha ja Calle linkoamaan kaaren takaa yhteensä 4 kolkkia. Kippari Jukka toi varmasti pallon ylös hyökkäyspäähän johtaen playmakerina orkesteriansa. Kaunis pohjaan uponnut kakkonen kruunasi Suhinan tasapainoisen pelisuorituksen.”  Icebraker” Esa puolestaan taisteli ja puolusti peräänantamattomalla asenteella, josta olisi monelle nuoremmalle paljon opittavaa. Erä MökÄlle 19-12. Pelitilanne ennen viimeistä erää kotijoukkueelle 52-34. 4. erän näyttävimmän korin teki Make, joka linkosi kaaren takaa ison kolkin pohjaan. Pekka intoutui koutsaamisen ohessa puolikuntoisenakin kentän puolelle ja teki kovilla tehoilla nopeassa tahdissa 8 pinnaa. 4.s ja kauden viimeinen erä tasan 17-17, koko pelin mennessä Äijille pistein 69-51. Huomioita pelistä:  Äijien hyvä joukkuehenki / 3 ottelun voittoputki / Kauden viimeinen matsiMaanataina voitettiin n. 10 pinnalla MuKi MYK:ssä ja napattiin kauden kruunuksi Munkan korisherruus! Perjantaina treenit ja bastu - kiitos Äijät !P(pisteet) / V(virheet) / T(tekut): Karru 4/1, Esa -/-, Kouvo -/2, Des -/-, Jukka 2/1, Juha 20/2, Calle 30/-, Pekka 8/2, Make 3/1, Spede 2/2 Raportoi,Karru