otteluselostus BTT - MökÄ

Moi!                                                                                                                                             BTT - MökÄ 26.11.2015

MökÄlle vierasvoitto Basket Team Tikkurilasta

Torstai-illan otteluun Vantaan Tikkurilan perukoille saavuttiin autokyydeillä syysillan pimeydessä. Pelipaikan löytäminen oli vähintäänkin hakusessa ainakin kipparin autokunnalla, joka kiersi kohdetta kuin kissa kuumaa puuroa. Vähintäänkin kolmen kunniakierroksen jälkeen Pekka vihdoin opasti puhelimen välityksellä eksyksissä olleet Äijät perille.

MökÄ oli saanut liikkeelle 8 pelaajan vahvuisen kokoonpanon vastustajan juoksuttaessa kentälle 11 pelaajan rosterin. Asetelmana ja panoksena illan ottelussa oli kahden lohkossa häntäpäässä olevan joukkueen kohtaaminen ja tärkeät kaksi voittopinnaa jatkoa ajatellen.

Aloitusviisikko suoritetun vaparikarsinnan jälkeen: Karru, Vellu, Juha, Calle ja Spede

1. erä sain huonon alun vastustajan karatessa nopeassa tahdissa 10-0 johtoon. Äijien peli oli ihmeen flegmaattista liikkeen puuttuessa kentältä liki täysin. Vihdoin Karru onnistui heittäen korin alta kakkosen ja bonusheiton sisään. Mitä pitemmälle erä eteni, sen paremmin MökÄ pääsi mukaan peliin. BTT ei ollut missään nimessä hyvä joukkue ja kyse olikin lähinnä omasta löysästä asenteestamme. Callen 11 pinnan ansiosta erä BTT:lle ainoastaan pinnalla pistein 21-20.

2. erässä hyvään nousukuntoon loukkaantumisensa jälkeen päässyt Jukka esitti erinomaista heittovirettään naulaamalla kaksi keskimatkalta heitettyä kakkosta puhtaasti sisään. Callen jatkaessa hyvää heittopeliään nosti myös koko joukkue pelaamisen intensiteettiä kentällä. Erä pinnalla Äijille 20-19 ja tilanne tasan 40-40 puoliajalle lähdettäessä.

3. erä oli Äijien näytöstä. Basket Team puski päätänsä hyvin taistelleeseen Äijäpuolustukseen ja BTT:n ottelun alussa esittämä hyvä heittopeli oli tipo tiessään. Peli-ilo oli palannut joukkueeseen Äijien pelatessa isolla sydämellä. Resepti oli selvä: Pekka juoksi nopeita ja Spede vastasi puolustuspään ribareista. Erä Mökälle peräti 23-4 koko ottelun ollessa vierasjoukkueelle jo ratkaisevan oloisesti 63-44.

4 erässä jatkettiin siitä mihin edellisessä erässä jäätiin. Erän sankariksi nousi Esa, joka kirjautti tilastoihin ja historiankirjoihin kaksi onnistunutta kakkosta. Esan ohella myös Vellu oli hyökkäyspäässä elementissään hassuttaen nuoria vastustajia kuuden pinnan edestä. Erä MökÄlle 23-10 ja peli 86-54.