otteluselostus MökÄ - Police Basket

Äijille voitto jännittävässä kotipelissä           MökÄ – Police Basket 31.03.2017
3 ottelun korisviikonloppu sai jatkoa heti Eukko pelin jälkeisenä päivänä kotona MYKssä Police Basketia vastaan. Kolmas viikonlopun peleistä oli 55:n SM -sarjapeli Kaarinan uraa vastaan sunnuntai-iltana Kaarinassa. Illan peli oli tällä kertaa lohkon häntäpään joukkuetta vastaan, mutta kuten tiedetään nykyään ei helppoja pelejä olekaan.

Kauden viimeinen kotipeli toi otteluun mukavan lisämausteen eli päättää kausi voitokkaasti kotiluolassa Munkassa.

Tällä kertaa Äijät saivat jalkeille 9 pelaajan rosterin, vastustajan saadessa kokoonpanoon 7 pelaajaa.

Ottelun tuomaroinnista vastasi tällä kertaa tuomarikaksikko Ollila & Kaliso

Vaparikarsinta aloitusviisikonselville saamiseksi oli historiallinen, sillä kaikki karsijat heittivät ensimmäiset kaksi kierrosta heittonsa sisään. Lopulta ottelun aloitusviisikoksi muodostui:  Karru, Juha, Pekka, Tero ja Spede

1. jakso oli ensi minuuteista lähtien tasainen kuvaten koko ottelun luonnetta. Pisteitä tehtiin molempiin päihin tasatahtia. Karru oli pelipäällä tehden erässä 6 pinnaa, Juhan ja Pekan tyytyessä kumpainenkin 4 pinnaan.  Erä MökÄlle pinnalla 14-13.

2. jaksolla korien tekeminen oli varsin kovaa pelanneita ” poliiseja ” vastaan oli tiukassa. Pelättiinkö               ” pidätyksiä ” vai mikä mahtoi olla syynä pisteiden vähyyteen? Erä vastustajille tällä kertaa pinnalla 16-15. Ennen puoliajalle siirtymistä tilanne kutkuttavasti tasan 29-29.

3. jakso noudatti kahta edellistä erää pisteiden vähyydessä ja tasaisuudessa. Edellisissä erissä onnistuneiden lisäksi Spede ja Vellu merkkauttivat korin mieheen. Erä nyt puolestaan pinnalla Police Basketille 14-13 ja tilanne ennen viimeistä erää vastustajille 43-42.

4. ja ratkaisevasta jaksosta muodostui jännittävä taistelu ottelun voitosta. Callen kolme kakkosta ja Juhan kolmonen erän loppupuoliskolle yhdessä Joukkueen hyvän tsempin varmistivat Äijille makean 3 pinnan voiton kauden toiseksi viimeisestä kotipelistä. Erä MökÄlle 12-8 ja ottelu 54-51

Huomioita pelistä: Juha! / Voitto / Hyvä MökÄ!

P(pisteet) / V(virheet) / T(tekut):  Karru 10/1, Vellu 2/-, Jukka 2/-, Juha 17/1, Ana -/2, Calle 11/-, Pekka 10/1, Tero -/-, Spede 2/-