otteluselostus P.W.A - MökÄ

Hyvin taistellut MökÄ taipui P.W.A.lle                        P.W.A -  MökÄ  03.03.2017
Maaliskuun alun perjantain ottelu pelattiin tutussa Katajanokan Liikuntahallissa, jossa illan vastustajamme P.W.A pitää majaansa. Tuttu punatiilinen 1800 -luvun lopun tehdasrakennus on saanut liikuntahallina uuden elämän ja on varmasti arkkitehtonisesti upein mahdollinen pelipaikka korismatsille. Samaa ei kuitenkaan voi sanoa lattiasta, joka kovapintaisena ja mattopäällysteisenä betonilattiana on jaloille kaikkea muuta kuin miellyttävä.

P.W.A  ” Players With Attitude ” oli saanut jalkeille 8 pelaajan miehistön MökÄn ” Old men from the Hut ” juoksuttaessa omaan päätyyn Äijä-seitsikon.

Tuomareina tutut Pauli Tele ja Arcadio Campita.

Aloitusviisikko:  Karru, Vellu, Calle, Pekka ja Timo.

1. jakson MökÄn ensimmäisistä koreista vastasi Timo, joka on päässyt alkukaudesta hyvään iskuun. Molemmat joukkueet pelasivat vapautuneesti pallon upotessa sukkaan molemmissa päissä kenttää. Onnistumisia myös Callelle, Pekalle, Analle, Karrulle ja Vellulle kaaren takaa onnistuneella kolkilla. Tasainen erä pinnalla P.W.A:lle 26-25.

2. jakso saatiin käyntiin lyhyen erätauon jälkeen. Äijät pyörittivät 7 pelaajan vaihtorulettia kaikkien MökÄläisten saadessa tasapuolisesti peliaikaa. Callen kuuden kakkosen turvin MökÄ pysyi mukana pelissä ja iskuetäisyyden päässä kotijoukkueesta. Erä kotijoukkueelle 18-15. Ensimmäinen puoliaika P.W.A:lle 44-40.

3. jaksolle fyysinen ja nopea P.W.A hyökkäsi kohden vastustajan koria selvästi kovemmalla sykkeellä. Äijät pyrkivät vastamaan tähän tiivistämällä puolustusta etenkin oman korin edustalla. Minuutit alkoivat selvästi painaa Äijien jaloissa erän loppua kohden. Hyvästä taistelusta huolimatta ero pääsi kasvamaan 10 pinnaan ennen viimeistä erää. Erä P.W.A:lle 18-15 ja tauolle siirryttiin tilanteessa 62-55.

4. jaksolle taisteleva MökÄ lähti kuromaan kiinni kotijoukkueen 7 pinnan etumatkaa. Calle jatkoi hyvää heittopeliään siitä mihin oli jäänyt kolmessa edellisessä erässä. Muu joukkue pyrki antamaan kuumalle Äijälle tulitukea. MökÄn viimeisen korin ja summerin soidessa, upotti Esa lempipaikaltaan hallitusti sisään Pekan syötöstä. Viimeinenkin erä P.W.A:lle 10 minuutin tehokkaan peliajan jälkeen 23-20 ja ottelu luvuin 85-75.

Huomioita pelistä:  Kaikki Äijät pisteillä / Callen heittopeli / Hyvä joukkuepeli

Pelin jälkeen jatkot Katajanokan ”vankilassa”, jossa suoritettiin tarpeellinen nestetankkaus ja perinteinen pisteiden laskenta.

P(pisteet) / V(virheet) / T(tekut):  Karru 9/3, Esa 2/-, Vellu 8/1, Ana 2/5, Calle 36/-, Pekka 10/1, Timo 8/5