otteluselostus MökÄ - Kuntokorisukot

Äijät näyttivät Ukoille kaapin paikan                                   MökÄ- Kuntokorisukot 26.03.2019

Ottelutahdin ollessa peli ja viikko, pelattiin kauden 7:s peli kotivuorolla tiistai-iltana Munkkivuoressa Ranskalaisella koululla. Kahden ottelun voittoputkessa lähdettiin hakemaan kolmatta peräkkäistä voittoa ja Kuntokorisukkojen päänahkaa. Lähes päivälleen vuoisi sitten Maunulan palloiluhallissa MökÄ kävi hakemassa 6 pinnan vierasvoiton.

Puntit olivat tasan ennen peliä kokoonpanojen osalta, sillä molemmilla joukkueilla oli rosterissa yhdeksän pelaajaa.

Oikeuden jakamisesta kentällä vastasivat tuomarit Vesa Vikman ja Markus Terämaa. Toimitsijapöydän takana aina luotettavat Des ja Affe.

Aloitusviisikko: Karru, Jukka, Calle, Pekka ja Ökä

1. jakson avauskorin naulasi sisään Karru. Calle ja Janne pitivät kolkeillaan vastustajat varpaillaan ja Äijät mukana pelissä. Vastassa ollutta fyysistä joukkuetta lähdettiin pysäyttämään tiukalla miespuolustuksella MökÄn perinteeseen kuuluvalla tavalla.  Hyvästä taistelusta huolimatta jakso Kuntokorisukoille niukasti 14-17.

2. jaksolla hyvässä kevätlennossa oleva joukkue nosti tehoja tehden kaksi ottelun kahdeksasta kolkista. Tähän kuitenkin Kuntokorisukkojen nro kolmonen pystyi vastaamaan kahdella peräkkäisellä kaaren takaa Jannelta vahva 7 pinnan erä. Erä MökÄlle 21-19. Erätauolle mentiin vierasjoukkueen johtaessa tilanteessa 36-35.

3. jaksolle lähdettiin päättäväisinä ja voitontahtoisina pinnan takaa-ajoasemasta. Miespuolustus saatiin toimimaan, mistä osoituksena vastustajan jaksolla tekemät vaivaiset 7 pinnaa. Ökän kuumentunut heittokäsi löysi sukan kahden kolkin arvoisesti. Erä hyvin taistelleille Äijille 15-7. Tilanne ennen viimeistä jaksoa isännille 50-43.

4. jaksolle lähdettiin Äijien 7 pinnan johtoasemassa. Viimeiset kymmenen tehokasta peliminuuttia Äijät ja Ukot juoksivat kentän päästä päähän tasatahtia eron säilyessä turvallisesti seitsemässä pisteessä. Juhalle jakson loppuun kolkki ja MökÄlle ottelun voitto pistein 66-59. Viimeinen erä pelattiin tasan pistein 16-16.

Huomioita pelistä: Joukkueen energinen ilme / Hyvä 3. erä / Kippari johdattaa Äijät voitosta voittoon / 3.s peräkkäinen voitto

P(pisteet) / V(virheet) / T(tekut): Karru 6/3, Jukka 4/1, Juha 12/2, Ana -/3, Calle 23/1, Pekka 2/1, Ökä 6/1, Janne 11/4, Jerkko 2/3