otteluselostus WB Kukot - MökÄ

Äijille voitto WB Kukoista                                          WB Kukot - MökÄ  02.11.2018

Marraskuun alun perjantai-illan Vuosaaren urheilutalolla pelatun pelin vastustajamme WB Kukot oli ennakolta arvioituna 5.divarin A-lohkon heikommasta päästä oleva joukkue. Mutta kuten tiedämme, ennakkoarviointi saattaa usein osoittautua usein vaaralliseksi.

MökÄ lähti hakemaan vastustajan päänahkaa kahdeksan Äijän voimalla Kukkojen juoksuttaessa kentälle 11 pelaajan kokoonpanon.

Aloitusviisikko: Karru, Jukka, Calle, Ökä ja Paul

1. jakso sai shokkialun, sillä Kukot karkasi vauhdilla 9 pinnan johtoon MökÄn pistesarakkeen osoittaessa nollaa pinnaa. Mikä lie ollut syynä Äijien nihkeään alkuun, mutta vastustaja ainakin oli liikkeellä heti ylösheitosta lähtien kovalla asenteella. Tiukka miespuolustus yllätti omat pelaajamme ja teki Äijien hyökkäyksestä vaikeaa. Callen tekemät 9 pinnaa piti Äijät mukana pelissä. Erä ansaitusti Kukoille 20-15.

2. jaksolla MökÄ käänsi laajalla rintamalla ottelutilanteet kentällä edukseen. 6 Äijää pinnoilla ja etenkin Karru punnersi tärkeän and one korin sisään vaikeasta asennosta korin alta. Erä MökÄlle 18-9 ottelun ollessa ennen erätaukoa vieraille 33-29.

3. jakso oli tasaista vääntöä pisteiden mennessä tasan. Kukot eivät antaneet tuumaakaan periksi tehden pelin Äijille vaikeaksi. Ana, Pekka ja Ökä vastasivat suurimmasta osasta Äijien erän pisteistä. Erä 17-17 ja pelitilanne ennen viimeistä erää MökÄlle 50-46.

4. jakso ja pelin 10 viimeistä tehokasta peliaikaa mentiin MökÄn komennossa. Mitä pitemmälle ottelu eteni, sen selvemmin erottui joukkueiden välinen tasoero. Kaikki kunnia kuitenkin hyvin taistelleille Kukoille. Viimeinen erä Äijille 17-12 ja ottelu 67-58 munkkalaisille.

Pelin jälkeen perinteisesti Uffeen tilastoja tekemään, osan porukasta jäädessä paikalliseen pubiin huurteiselle seuranaan yksi tuttu Kukko.

Huomioita pelistä: 7 Äijää pinnoilla / Huono alku – hyvä loppu / Voitto

P(pisteet) / V(virheet) / T(tekut): Karru 8/2, Jukka -/2, Ana 7/2/T, Calle 27/-, Pekka 4/-, Ökä 8/-, Paul 6/3, Janne 7/3