otteluselostus Kannelmäen Pantterit - MökÄ

Kannelmäen Pantterit - MökÄ 25.02.2013

Moi ! Äijät kesyjä Pantterin metsästyksessäSyksyn 13 pinnan kotivoitto mielessä lähti 8 nälkäistä Äijää helmikuisen maanantai-illan pimeydessä pantterijahtiin Kannelmäkeen. Vastassa oli lähes sama kokoonpano kuin syksyllä, tarkalleen ottaen 9 pantterin muodostama joukkue.Flunssaa potenut kipparimme Jukka keskittyi tällä kertaa pelaajavalmentajan roolin sijasta puhtaasti valmennustehtäviin. Pöytäkirjassa ja illan rosterissa 8 Äijää. Aloitusviisikko suoritetun vaparikarsinnan jälkeen: Ana, Calle, Pekka, Kouvo, Karru1. erän alkuminuutit lähtivät MökÄn kannalta liikkeelle mahdollisimman huonosti. Nopeassa tahdissa pantterit päästettiin juoksemaan lähes varkain 10 pinnan etumatka. Panttereiden irtioton jälkeen pääsivät Äijät hiukan lämmettyään mukaan peliin MökÄn pisteistä vastasivat Pekka, Calle ja Karru. Erä Panttereille 14-10. 2. erä ei tuonut merkittäviä muutoksia pelin kulkuun. Selvästi nuoremmat pantterit olivat askeleen edellä Äijiä. Heräsi epäilys kuka oli metsästäjä ja kuka metsästettävä? Callen ja Pekan hyvien suoritusten johdosta ero kotijoukkueeseen säilyi noin 10 pisteessä. Pantterien johtaessa 7 pinnalla tilanteessa 33-26 siirryttiin lyhyelle puoliajalle. 3. erä alkuun Des pussitti kaksi vahvaa kolkkia ja toi Äijät mukaan peliin. Jukan ohjeiden mukaisesti paikkapuolustukseen ryhmittyneet Äijät pyrkivät tiivistämään korinalustaa vastustajan pitkiltä pelaajilta ja nopeiden takamiesten läpiajoilta. Pantterit eivät tästä säikähtäneet, vaan vastasivat tekemällä hyvällä prossalla pinnoja nyt kaukaa koria. Erä niukasti isännille pistein 22-20. 9 pinnan pantterijohdossa siirryttiin viimeiselle 4.jaksolle tilanteessa 55-46.4. erään Jukka sai sytytettyä joukkueensa taisteluun. Koko joukkue tsemppasi parhaansa mukaan irtopalloista ja levypalloista. Callen ottelussa antamat 4 koriin johtanutta syöttöä olivat ottelun suola. Pelikaverit saivat nauttia vapauttavista syötöistä etenkin viimeisen jakson aikana. Eikö hieno koriin johtava syöttö ole tehtyä koria upeampi suoritus! Viimeinen erä MökÄlle 18-15 ja ottelu Pantereille 70-64.Huomioita pelistä:  MökÄn kone yskii / MökÄ pudonnut lohkossa 5:ksi – 3 joukkuetta vain 2 pinnaa edellä  P(pisteet) / V(virheet) / T(tekut): Karru 11/3, Esa -/-, Vellu 3/-, Kouvo -/1, Des 6/1, Ana 3/5, Calle 29/-, Pekka 12/1 Raportoi,Karru