otteluselostus Kuntokorisukot - MökÄ

Ukot voittivat Äijät                                                           Kuntokorisukot – MökÄ 14.10.2016

Kauden toinen ottelu ja ensimmäinen vieraspeli pelattiin Kuntokorisukkoja vastaan Maunulan Liikuntahallilla.  Pelikenttä, joka sijaitsi syvällä maan uumenissa pommisuojassa, oli MökÄlle aikaisemmilta kausilta tuttu. Tuttu oli myös täysin joustamaton pelialusta, jossa matto on liimattu suoraan betonipintaan kiinni. Kova alusta herätti Äijissä kovaakin kritiikkiä ennen ottelua.

Yhdeksän Äijää otti totuttuun tyyliin lämpöä ennen peliä vastustajien saadessa tatamille täyden kymmenikön.

Ottelun tuomaroinnista vastasi tuttu kaksikko Patomeri&Tele.

Aloitusviisikko:  Karru, Vellu, Juha, Calle ja Pekka

1. jakso saatiin ylösheitolla liikkeelle tasaisissa merkeissä. Juha oli liekeissä vastaten lähes soolona kaikista MökÄn erän pisteistä. Äijälle erässä pinnoja 13 ja asenne muutoinkin kohdallaan.  Pekka sai pahannäköisen puujalan ja uhkasi Karrua 40 minuutin peliajalla. Tiukka erä isännille pistein 19-18.

2. jaksolla Ukot juoksivat Äijiltä jalat alta. Liekö yhtenä syynä ollut kova alusta ja maitohapon kertyminen lihaksistoon.  Vastustaja heitti sisään paikasta kuin paikasta omien heittojemme puolestaan viuhuessa kerta toisensa jälkeen ohi korirenkaan. Erä Ukoille tylyin luvuin 28-14. Ottelun puolivälissä ero 15 pinnaa ja tilanne kotijoukkueen hyväksi 47-32.

3. jaksoon lähti kipparin psyykkaamana sisuuntunut MökÄ. Kapteenin ottein Jukka skoorasi esimerkillisesti erässä 3 pinnaa johtaen Äijien 15 pinnan takaa-ajoa. Pekka oli saanut jalkansa puudutettua kylmäsuihkeella ja palasi kentälle 4 pinnan tehoilla.  Jomin ilmestyminen kentälle ottelun puolivälissä toi uutta virtaa kentälle. Äijän vauhdikkaat pallon ylöstuonnit ja ovelat syötöt olivat myrkkyä kotijoukkueelle. Erä MökÄlle 13-11. Viimeiseen 4. erään siirryttiin pistetilanteessa Ukot 58 -  Äijät 45.

4. jakso ei tuonut muutoksia kentän voimasuhteisiin. Ukot olivat liikkeellä kovalla asenteella Äijien taistellessa tällä kertaa parempaa joukkuetta vastaan. Juha jatkoi hyvää heittopeliään ja Jomi kovaa vauhtiaan. Analle ja Vellulle merkintöjä pistetilastoihin. Erä Kuntoukoille 15-11 ja peli pistein 73-56.

Huomioita pelistä: Hyvä 3. erä / Juha! / Jalat maitohapoilla

P(pisteet) / V(virheet) / T(tekut):  Karru 3/-, Esa -/-, Vellu 4/-, Jomi 7/1, Jukka 2/3, Juha 20/3, Ana 4/3, Calle 12/-, Pekka 4/2