otteluselostus MökÄ - P.W.A.

Moi !                                                                                                      MökÄ – P.W.A  28.11.2014

P.W.A jyräsi Äijät

Syyskauden viimeinen kotiottelu pelattiin perjantaina MYK:ssa. Kauden 2011-2012 otteluselostusten otsikot kuvastavat hyvin kolme vuotta sitten pelattujen keskinäisten otteluiden tunnelmia -  P:W:A jäädytti kohmeisen MökÄn /Mökältä vahva esitys perjantain voitto-ottelussa P.W.A:ta vastaan kotipelissä Haagassa. Luvassa oli ennakkoon ajatellen tasaista vääntöä kahden lohkossa samoilla sijoilla keikkuvan joukkueen välillä. Lähes täyden, 11 Äijän rosterin voimin, MökÄ lähti hakemaan voittoa vanhasta kilpakumppanistaan illan ottelussa . P.W.A:n tiivis seitsikko koostui urheilullisista ja taitavista noin kolmekymppisistä pelimiehistä.

Tuomarikaksikko tällä kertaa Ollila / Krujic. Toimitsijapöydän takana nähtiin varmistuksen varmistusta, sillä kirjurilla Desillä oli vieressään varakirjuri Stinde ja ajanottaja Juhalla tuplavarmistuksena vara-ajanottaja Raude ja varavara-ajanottaja Nalle. Toimitsijatehtävät olivat siis MökÄn toimesta kaikin puolin hyvissä käsissä! Kevätkokouksessa voisi harkita em. nimityksiä olevien vastuutehtävien jatkoksi.

Aloitusviisikko suoritetun vaparikarsinnan jälkeen: Karru, Esa, Kouvo, Mikko ja Tero

Jo 1. erän alkuminuutit osoittivat, että Äijät eivät olleet parhaassa iskussa. Ottelun nopea tempo ja fyysisyys näyttivät kipsaavan koko viisikon kentän pintaan. Vastustajan nopeat vyöryivät läpi kentän vetäen perässään puolustukseen verkkaisesti palaavia kotijoukkueen pelaajia. Pirteästi aloittanut ja kauden avauksensa tehnyt Tero piti Callen kanssa hyökkäyspäässä huolen pisteiden teosta. Erä tasan 14-14.

2. erän ensimmäisen korin teki Suhina, joka oli mainiolla pelipäällä läpi ottelun. Suhina, Jukka, Kippari, Pappa, kutsumanimiä, joilla olemme Äijän oppineet tuntemaan, hoiti mallikkaasti jälleen kerran pelaamisen ohella myös joukkueen koutsauksen. Vetreän Suhinan suoritukset sekä kentällä että kentän laidalla olivat vertaansa vailla. Omalla taistelutahdollaan ja esimerkillä ero vastustajaan saatiin pidettyä erässä 5:ssä pinnassa. Terolle omaan sarakkeeseen myös hyvät 7 pinnaa. Erä P.W.A:lle 20-15 ja tilanne puoliajalle mentäessä vieraille 34-29.

3. erä oli Äijien yksi kauden huonoimmista. Tilanteessa kuin tilanteessa oltiin seisovin jaloin, liike oli kadoksissa ja henkinen kantti koetuksella. Hyvät suoritukset olivat vähissä. Puolustuksen erikoismies Mikko nappasi tukun hyviä puolustuspään ribareita oikealla sijoittumisella ja ajoituksella. erä P.W.A:lle 22-16. Ennen viimeistä jaksoa tilanne vastustajille 56-45.

Viimeisen 4:n erän tehdyt 9 pinnaa kuvastaa hyvin koko ottelun luonnetta. Ainoa valopilkku oli Jukan tekemät kaksi hienoa koria. Erä P.W.A:lle 20-9 ottelun mennessä vieraille 76-54.

Huomioita pelistä: Jukka!  / Kauden huonoin peli / Huono puolustukseen paluu

P(pisteet) / V(virheet) / T(tekut): Karru 2/-, Esa -/-, Kouvo 1/5, Jukka 8/1, Ana 2/3, Calle 21/1, Janne 5/2, Make -/-,  Mikko -/-, Tero 15/3