otteluselostus Sykki Tyä - MökÄ

MökÄ:lle kauden ensimmäinen voitto                   Sykki Tyä - MökÄ 12.11.2016
Isäinpäivän aaton sarja- ja vieraspeli pelattiin Haagassa, tarkemmin ottaen Suomalaisessa Yhteiskoulussa ja Sykkiä vastaan.  Vastassa oli varsin junnupitoinen ja vain 6 pelaajan muodostama kokoonpano. MökÄ oli lähtenyt liikkeelle varsin vahvalla 11 Äijän rosterilla kauden ensimmäinen voitto mielessä.

Aloitusviisikko:  Karru, Jukka, Juha, Janne, Spede

1. jakson MökÄn avauspisteet skoorasi pohjaan kipparimme Jukka puhtaalla kakkosella. Jo heti pelin alusta oli nähtävissä, että Sykki oli joukkue lohkomme kevyemmästä päästä.  Calle oli saanut kätensä lämpimäksi 9 pinnan edestä muidenkin tehdessä pinnoja tasaiseen tahtiin yhteensä 21 pinnan edestä. Timolle kirjattiin pöytäkirjaan kaksi onnistunutta pelitilannekoria. Erä Mökälle 21-13.

2. jakso alkoi n. 5 minuutin lyhyen tauon jälkeen samoissa merkeissä kuin ensimmäinen erä loppui. Callen ja Juhan kolmoset löysivät tiensä korisukkaan Vellun, Jannen ja Karrun tekemien korien lisäksi. 2. erä Äijille 18-11 ja peli 39-24 puolivälissä ottelua.

3. jakson onnistujia olivat Janne, Timo, Juha ja Karru yhteensä 21 pinnan edestä. Tasoero joukkueiden välillä oli sen verran iso, että voittajasta ei ollut epäselvyyttä. Äijät pääsivät nauttimaan pelaamisesta ja onnistumisista pitkästä aikaa. Erä MökÄlle 21-13 ja tilanne ennen viimeistä erää Äijille ylivoimaisesti 60-37.

4. jaksolla MökÄn hyökkäys rullasi vauhdilla ja hyvillä tehoilla kohden vastustajan päätyä ja koria.  Sykin hyökkäykset eivät aiheuttaneet Äijien puolustukselle suurtakaan päänvaivaa, joten energiaa jäi tällä kertaa riittävästi ottelun viimeisille minuuteille asti. Viimeinen erä MökÄlle pistein 25-14 ja ottelu näytöstyyliin 85-51.

Huomioita pelistä:  Iloinen peli-ilme / Voitto! / 9 Äijää pisteillä

P(pisteet) / V(virheet) / T(tekut):  Karru 10/-, Esa 1/-, Vellu 11/3, Kouvo -/2, Jukka 2/-, Juha 15/1, Ana 4/2, Calle 16/1, Janne 16/-, Spede -/-, Timo 10/2