otteluselostus MökÄ - Pakilan Visa

Pakilan Visalle voitto kauden viimeisessä pelissä

MökÄ – Pakilan Visa 23.04.2019

MökÄ lähti hakemaan 4 ottelun voittoputkessa kauden viimeisestä pelistä voittoa kotikentällään Munkkivuoren Ranskalaisella koululla.

Molemmat joukkueet olivat liikkeellä 10 pelaajan vahvuisella kokoonpanolla. Neljä vuotta sitten Pakilan Visaa pelattu ottelu päättyi niukasti A-junnupitoisen vierasjoukkueen hyväksi. Nyt pakilalaiset olivat hakemassa munkkalaisten päänahkaa varsin kokeneella joukkueella.

Dimitri Rasenko ja Arsene Towa vastasivat oikeuden jakamisesta kentällä. Toimitsijatehtäväistä vastasi tällä kertaa MökÄ vuorottelemalla Äijien kesken ajanottajan ja kirjurin tehtäviä.

Aloitusviisikko: Karru, Jukka, Calle, Timo ja Jerkko

1. jakso oli puolin ja toisin varsin tunnustelevaa peliä. Vähäkorisen erän Äijien highlightit taisivat olla Callen neljä onnistunutta vaparia ja Jannen kolkki. Tasainen erä vierasjoukkueelle pistein 11-9.

2. jakso jatkui pelillisesti siitä mihin ensimmäisessä jaksossa jäätiin. Korisukkaa heiluttivat Callen ohella Ökä, Paul ja Jerkko. Erä niukasti Pakilan Visalle 18-16. 20 minuutin tehokkaan peliajan jälkeen lyhyelle erätauolle siirryttiin vierasjoukkueen johtaessa 4 pinnalla tilanteessa 29-25.

3. jaksolla nähtiin MökÄn kevätkauden ehkä huonoin pelillinen jakso, jossa energisempi vastustaja meni menojaan. Ehkäpä pitkän kauden aiheuttama väsymys oli Äijien hyytymisen syynä. Jannelta vahva 7 pinnan erä Karrun, Callen, Paulin ja Jerkon jäädessä loppuihin neljään tehtyyn koriin. Erä Pakilan Visalle 28-16 ja tilanne ennen viimeistä jaksoa vierasjoukkueelle 57-41.

4:llä ja kauden viimeisellä jaksolla ei nähty kotijoukkueen taholta mitään hienouksia. Karrun erän alkuun tekemät kaksi peräkkäistä koria ja Timon erän viimeiseksi jäänyt kori päättivät MökÄn kauden. 4. jakso pakilalaisille 24-17 ja koko ottelu selvin numeroin 81-58.

Huomioita pelistä: Kauden vika matsi! / Voitokas kausi – kevään ottelut 7-3 / Sijoitus 4:s 5. divarin G-lohkossa

P(pisteet) / V(virheet) / T(tekut): Karru 6/-, Jukka -/-, Ana -/1, Calle 18/1, Pekka -/1, Ökä 3/2, Paul 6/2, Timo 2/-, Janne 15/2, Jerkko 8/1