Hallitus|Valmentajat

Topo Naiset ja Mehiläinen yhteistyöhön

13.2.2014

ToPo Naiset ja Mehiläinen ovat julkistaneet yhteistyösopimuksen, joka on voimassa v. 2014. Sopimukseen sisältyy optiovuosi. Sopimus kattaa myös ToPo Juniorit Urheilunetin palveluiden osalta. Naisten sopimus sisältää mm. näkyvyyselementtejä, nimetyn lääkärin eli Liikuntaklinikan käytön ja Urheilunetin. Urheilunetti on urheiluseuroille tarkoitettu palvelu, johon voivat liittyä kaikki seuran jäsenet - myös kaikki topolaiset joukkueet ja perheenjäsenet.

Olen erityisen tyytyväinen Mehiläisen sopimukseen, joka mahdollistaa meille oman lääkärin ja nopeuttaa vammatilanteissa hoitoon pääsyä. Myös Mehiläisen laaja lääkäriasemaverkosto on meille hieno asia, toteaa sopimuksesta vastaava Markku Saarikoski Topo Naisista.  

Sopimus mahdollistaa nopean pääsyn hoitoon ja Liikuntaklinikan koko palveluketjun. Se myös mahdollistaa kaikkien ToPon pelaajien ja heidän perhejäseniensä liittymisen Urheilunettiin. Urheilunetti on palvelu, jonne kirjautumalla "korvamerkitään" jokainen Mehiläisessä käynti ToPolle. Mehiläinen hyvittää 4% jokaisesta maksetusta eurosta takaisin ToPolle. Näin voimme osaltamme tukea seuramme taloutta. ToPo Naiset hallinnoi prosessia, ja jyvittää kaksi kertaa vuodessa bonukset ToPolle tai muuten yhteisesti sovittuun kohteeseen, jatkaa Saarikoski. Lisätietoja Urheilunetistä tästä ja Mehiläisen sivuilta.