Hallitus|Valmentajat

Keisarin paluu!

24.3.2018

SEMIFINAALI OTTELU ToPo - Ura Basket LA 24.3. klo 18:00 @ MYK

Torpan Pojat lähtee kauden tärkeimpään otteluun mielenkiintoisista lähtökohdista. Kausi on sujunut hyvin - ainoastaan muut top-4 joukkueet ovat pyyhkineet ToPolla parkettia kauden aikana.

Ura Basket on voittanut kaikki kauden kolme kohtaamista, vaikka viimekertaista lukuunottamatta Topo on ollut johdossa vielä viimeisellä neljänneksellä.

Tänään MYK:in saliin saapuu varmasti kauden suurin ja äänekkäin kotiyleisö. Ura Basket on yksinkertaisesti pakko voittaa toisessa semifinaalissa. Kuka herättää joukkueen pelaamaan kauden parhaan ottelun?

Selkeä ja oikea vastaus tähän on Munkkiniemen Keisari Ipe Pehkonen, Keisari oli yksi pirteimmistä pelaajista jo Kaarinassa, mutta joukkueen kokonaisvaltainen esitys ei riittänyt Uran heittomyllyn edessä. Topo kivitti kolmoset 3/23, joka ei yksinkertaisesti riitä semifinaaleissa.

Kaikki lähtee puolustuksesta. Topo juoksi ensimmäisen semifinaalin aikana YHDEN pisteen nopeista hyökkäyksistä. Palloa kaivettiin sukasta ja URA sai pakotettua ToPon hitaisiin hyökkäyksiin. Tänään Keisari lupaa intensiivisen suorituksen joukkueelta.

Jokainen stoppi yleisön tuella on mahdollisuus juosta hyökkäyspäätyyn takomaan helppoja pisteitä. Lauantai-illan ykköstapahtuma käynnistyy MYK:issä kello 18.00.

Tule paikalle, ota myös anoppisi mukaan, sekä hänen serkkunsa. ToPo tarvitsee jokaisen katsojan tuen, jotta ottelusarja tasoittuu 1-1:een illan päätteeksi.

Jatkot ja spekulaatiot käydään luonnollisesti Ugarissa. Myös Keisari lupasi piipahtaa jos voitto tulee kotiin!

#ForTheWin