Hallitus|Valmentajat

ToPo Naiset juhlaottelun voittoon!

30.1.2017

Naiset voittivat kaikki viisi otteluaan tammikuussa ja siirtyivät jakamaan sarjan kärkipaikkaa yhdessä Helmen ja Hongan kanssa.

Juhlaottelussa oli paikalla lähes 200 katsojaa ja yleisön riemuitessa Torppa järjestikin varsinaisen ilotulituksen. Laura Juhola heitti ottelussa uskomattomat 8 kolmen pisteen heittoa sisään yhdeksästä yrityksestä. Juholan saldo ottelussa oli kokonaisuudessaan 29 pinnaa ja 6 levypalloa. Kaikkiaan ToPolle kirjattiin kolkkeja 13 kappaletta, kun Janika Sundström, Emma Virtanen ja Hanna Valkeinen osuivat Juholan lisäksi.
 
Torpan tukipilari Moona Hämäläinen säesti tehden 17 pinnaa kovalla prossalla. "Mosse" otti jälleen myös 11 levyä ja antoi 6 koriinjohtavaa syöttöä. Nyt ei ollut siis triplatuplakaan kaukana.
Torpan onnistujiin kuuluivat jälleen myös Valkeinen 13 pisteellä ja Siiri Ukkonen 13 levypallolla.
 
ToPon hyökkäyspeli oli kokonaisuudessaan monipuolista ja kuvioista saatiin helppoja mukeja. Vastustajan keskittyessä Hämäläisen pysäyttämiseen aukeni muille hyviä tekopaikkoja.
 
Puolustuspäässä ToPolla on vielä parantamisen varaa. Apuvalmentaja Nigel Moore kommentoi: "We made too many defensive mistakes, which lead to open shots for Kataja. This is something we need to fix before playoffs."
 
ToPolla on nyt edessä kahden viikon kova treeni ennen seuraavaa koitosta. Syksyllä tiukan vastuksen antanut Puhuttaret emännöi Torppaa 12.2. Seuraava kotimatsi pelataan Kisiksellä 19.2, silloin vastassa on Turi.
 
#topostrong