Hallitus|Valmentajat

ToPon naisille yllätystappio ja rutiinivoitto

9.11.2015

Puhun maaginen toinen puoliaika upotti ToPon, kapteeni otti komennon Turussa.

 

Puhuttaret-ToPo:

ToPo hallitsi alussa

ToPo aloitti Martinlaaksossa vahvasti ja vei ensimmäisen neljänneksen nimiinsä suvereenisti 28-11. Sekä hyökkäys- että puolustuspäässä ToPo näytti olevan isäntiä selvästi vahvempi. Onnistumisia tuli laajalla rintamalla ja hyökkäyspeli näytti vihdoin asettuneen uomiinsa. Hyökkäyksen liike oli parempaa kuin aiemmissa peleissä ja myös nopeista hyökkäyksistä ja helpoista koreista päästiin nauttimaan.

Toinen puoliaika Puhuttarien heittoshow

Ensimmäisen jakson selvät numerot näyttivät vaikuttavan joukkueen puolustusintensiteettiin ja loput kolme neljännestä kirjattiin Puhuttarille. Etenkin toisella puoliajalla huikeaa heittopeliä esittänyt Puhuttaret oli ToPolle pysäyttämätön. Joukkue pussitti peräti yhdeksän kolmen pisteen heittoa yhdestätoista yrityksestä.

-Pallollisen pelaajan paine, syöttölinjojen ylipelaaminen ja pallottomien screenien puolustus jättivät toivomisen varaa. ToPon valmentaja Janne Rauramo toteaa. 

-Kyseessä on korintekokilpailu ja kunnia on annettava Puhuttarien kyvylle löytää aseet ToPon puolustuksen hajottamiseen. Kokenut Timo Nieminen PuHun peräsimessä piirsi äksät ja oot kohdilleen ja pelaajat panivat pallot pussiin. Meidän täytyy yksinkertaisesti olla fyysisempiä ja kovempia seuraavassa kohtaamisessa Rauramo miettii.

ToPon onnistujia hyökkäyspäässä olivat Hanna Valkeinen (21p), Satu Leppänen (20p) ja Kaisa Valtakari (13p).

 

Turi-ToPo:

Kapteeni otti komennon Turussa

Venlakaisa Pursiainen palasi kokoonpanoon muutaman ottelun tauon jälkeen. Murtunut käsi oli parantunut ilmeisen hyvin, sillä Vennu oli kentällä täysin pitelemätön. 26 pistettä, neljä koriinjohtanutta syöttöä ja kaksi levypalloa kirjauttanut Pursiainen otti joukkueen alun tiukan väännön jälkeen reppuselkään. Kapteenin loistoesitys vapautti pelin kokonaisuudessaan ja etenkin kolmas jakso oli ToPon juhlaa (6-29).

A-juniori-ikäinen Maria Hiekkamäki debytoi ToPon edustujoukkueessa ja toi hyvän piristysruiskeen ennakkoluulottomalla pelaamisellaan (6p/5reb). Jessi Johansson on saanut viime aikoina enemmän vastuuta ja pelasi jälleen hyvin tehden 12 pinnaa ja repien 7 levyriä.

 

Seuraava kotiottelu:

ToPon pelit jatkuvat Töölön Kisahallissa sunnuntaina 15.11 klo 16, jolloin vastaan asettuu Raholan Pyrkivä. Kaikki sankoin joukoin kannustamaan! (vapaaehtoinen pääsymaksu) Seuraavassa kotipelissä on myös mahdollisuus hankkia itselleen tai vaikkapa jo pukinkonttiin laadukkaita ToPo-tuotteita.