Välieräsarjat käynnissä!

7.4.2024

ToPon edustusjoukkueiden pudotuspelit ovat edenneet välierävaiheeseen ja tuleva viikko aloitetaan vauhdikkaasti tuplakotipeleillä!

Miehet käynnistävät viikon maanantaina Kisiksellä kun sarjan toinen peli JBA:ta vastaan pelataan klo 18:30. Ensimmäinen osaottelu päättyi Jyväskyläläisten hyväksi, mutta vaikka peli oli suurilta osin JBA:n hallinnassa ja katsomossa piti ääntä kotijoukkueen puolesta yli 1000 päinen yleisö, pysyi ToPo koko pelin iskuetäisyydellä. Ottelu päättyi luvuin 100-93.

Toiseen osaotteluun lähdetään siis jännittävissä merkeissä ja ToPolla mahdollisuus voitolla tasata voitot tilanteeseen 1-1. Tervetuloa seuraamaan ja kannustamaan tähtipaidat voittoon!

Naisten välieräsarjaa on pelattu kahden ottelun verran Helsingissä ja Kouvolassa. Peleistä ei ole puuttunut jännitystä ja sarjasta on muodostumassa varsinainen trilleri. Tässä onkin ehkä sarjan kaksi mestarisuosikkia vastakkain ja sarja on nyt tasapisteissä 1-1. 

Ensimmäinen osaottelu stadissa päättyi ToPon voittoon, mutta vieraskentällä Kouvolassa Kouvottaret tasoitti sarjan väkevän alun turvin. ToPo pääsi vielä hengittämään niskaan mutta tällä kertaa ei kiri riittänyt maaliin asti ja lukemat taululla osoittivat voittoa Kouvottarille lukemin 92-88.

Naisten kolmas ottelu Kisahallilla tiistaina klo 18:30! Otteluemäntänä toimii visuaalinen suunnittelutoimisto Timangi

ToPo - Kouvottaret otteluemäntänä toimii visuaalinen suunnitelutoimisto Timangi