Kuukauden hyväntuulinen ToPolainen: Lotta Malinen

7.4.2024

ToPon uusi pääyhteistyökumppani Oomi palkitsee kuukausittain yhdessä Namina Span kanssa Kuukauden Hyväntuulisimman ToPolaisen.

Kuukauden Hyväntuulisimman ToPolaisen palkinnolla haluamme nostaa esiin positiivista ToPo-henkeä huokuvia henkilöitä, jotka välittävät ympärillään olevista muista ToPo-familyn jäsenistä ja Oomin arvojen mukaisesti osoittavat, kuinka yhdessä olemme enemmän!

Maaliskuun kuukauden hyväntuulisin ToPolainen on Lotta Malinen. Lotta työskentelee apuvalmentajana seuran useassa juniorijoukkueessa: -12 ja -13 pojissa sekä Torpan Pojat, näin muutamia mainitaksemme. Hän onkin varmasti lähes jokaiselle seuran pienimmälle juniorille tuttu, aurinkoinen näky eri tapahtumissa.

Lotan kanssa toimivat kuvailevat häntä mahtavaksi ihmiseksi, koska hän on tunnollinen, iloinen ja auttavainen. Tämä kuukauden hyväntuulisin ToPolainen on lisäksi kaikkia pelaajia kohtaan turvallinen ja luotettava aikuinen. Valmentamisen ohella Lotta käy aina myös seuraamassa edustusjoukkueiden pelejä, kun tähän vain tarjoutuu mahdollisuus. Peleissä hän tukee omiaan aina yhtä suurella ToPo-sydämellä.


Palkintona Lotta pääsee hetkeksi hemmottelemaan itseään pilvien raosta kurkistelevan kevätauringon lisäksi Namina Span luksushoidolla ”Nana’s Foot Spa”. Lahjakortti toimitetaan henkilökohtaisesti. Paljon onnea Lotta ja kiitos, kun olet mukana levittämässä hyvää tuulta ympärillesi!