Hallitus|Valmentajat

Supermikrojen ja C-tyttöjen Ricoh-turnaus

25.1.2015

Ensimmäisiä koreja, yleisöä viihdyttäviä suorituksia ja tiukkoja jännitysnäytelmiä!

ToPolta Ricoh-turnauksessa mukana olleet Supermikrot ja C-tytöt tarjosivat katsomoille Vantaalla todella viihdyttäviä matseja. Supermikrot saalistivat otteluista kaksi voittoa ja C-tytöt nappasivat yhteensä kolme päänahkaa. 

Otteluissa nähtiin huikeita yksilösuorituksia sekä loistavia joukkuesuorituksia. C-tytöillä kilpasarjassa oli kovia vastuksia ja vaikka tällä kertaa ei mitalimenestystä tullutkaan sai joukkue rutkasti lisää arvokasta kokemusta kevään sarjapelejä varten.

Kilpasarjan joukkue "Stadi" antoi useassa ottelussa vastustajille hieman liikaa siimaa ensimmäisissä erissä, mutta vastaavasti valmentajat ja katsomo sai ihailla mahtavia takaa-ajoja ja joukkueen henkistä vahvuutta. Tästä on hyvä lähteä eteenpäin katse kohti kevään tavoitetta Final Four peleihin.

Challenger-sarjassa "SyPo", joukkue lopetti turnauksen kahteen hienoon voittoon. Joukkue pelasi hienosti yhteen ja joukkueen uusimmat jäsenet saivat tosi hyviä oppeja korispeleistä. SyPo joukkueen kokeneemmat pelaajat näyttivät mallia uusimmille pelaajille ja pelasivatkin kokonaisuudessa loistavan turnauksen.

Supermikroilla pelasi turnauksessa yhteensä 13 tyttöä ja poikaa. Otteluissa nähtiin huikeita suorituksia molemmissa päissä. Vauhtia riitti ja katsomoissa ei otteluiden aikana ehtinyt juurikaan hengittää kun seuraavia aploodit oli paikallaan. Hieno kokemus ToPon tulevaisuuden tähdille joista monelle turnauksen pelit olivat uran ensimmäiset!