Hallitus|Valmentajat

Naisten tämän vuoden viimeinen kotiottelu ToPo-PeKa sunnuntaina Kisahallissa

3.12.2014

Jaa sinäkin joulumieltä tuomalla pakettisi joululahjakeräykseen!

Sunnuntaina Kisahallissa pelataan Naisten Korisliigassa kutkuttavan jännittävä ottelu ToPo-PeKa klo 15:00. Joukkueet ovat sijoilla kaksi ja kolme sarjataulukossa, joten tiedossa on huippukoripallo-ottelu. Lisäksi voit tehdä hyvää ottamalla osaa joululahjakeräykseen, jolla kerätään lahjoja vähävaraisten perheiden ilahduttamiseksi.

ToPo lähtee hakemaan revanssia kotikentällään, sillä edellinen joukkueiden kohtaaminen päättyi PeKan seitsemän pisteen voittoon Karhulassa. Viime viikonloppuna ToPo voitti selkeästi ViVen, mutta hävisi selvin numeroin Catzille. PeKa sen sijaan kärsi yllätystappion Tampereen Pyrinnölle, mutta otti tärkeä päänahan keskiviikkona voittaessaan Catzin selvin numeroin.  Näistä otteluista PeKan kokoonpanosta puuttui maajoukkuetakamies Reetta Piipari. Hän on sivussa toistaiseksi eikä ole siis kokoonpanossa myöskään ToPo-ottelussa.
 
PeKan kulmakivet syyskaudella ovat olleet Peak, Gill ja Thames. Amerikkalaiskolmikko on kerännyt suurimman pistesaaliin joukkueesta. Piiparin lisäksi kotimaisista pelaajista korisukkaa yli 10 pisteen edestä on kuluttanut myös Roosa Lehtoranta. Lehtoranta on tehnyt tarkkaa työtä hyökkäyspäässä. Hän on heittänyt kahden pisteen heittonsa yli 60 %, ja kaaren takaa 34 prosentilla. Löytyypä valmentaja Klingan scouttipapereista varmasti myös terävästi korille ajava Saara Wahlgren, joka viime vuonna esiintyi Kisahallissa vielä ToPon paidassa.
 
ToPosta hurjassa iskussa ovat olleet Naisten Korisliigan lokakuun pelaaja Heta Korpivaara ja marraskuun pelaaja Niina Laaksonen. Kaksikko mättää keskimäärin yli 40 pistettä ja repii lähemmäs 25 levypalloa per ottelu. Näitä tehonaisia kannattaa ehdottomasti tulla katsomaan paikan päälle. Ottelu alkaa Kisahallissa klo 15:00. Tervetuloa!
 
Sunnuntaina voit osallistua joululahjakeräykseen, johon Poundsin sisarukset ovat haastaneet kaikki miesten ja naisten korisliigajoukkueet. ToPon keräys toteutetaan yhdessä Töölön seurakunnan kanssa. Kaikki lahjat menevät Rakenna joulupuu -keräykseen, jossa on mukana kaikki pääkaupunkiseudun seurakunnat. Voit siis osallistua näin: tuo paketoitu lahja, joka on tarkoitettu lapselle tai nuorelle aikuiselle. Merkkaa pakettiin selvästi, onko lahja tarkoitettu pojalle vai tytölle, ja minkä ikäiselle lahja on tarkoitettu. Tuo vaikka kaksi pakettia, jos siltä tuntuu!