Hallitus|Valmentajat

ToPo Disco is back in Town!

3.12.2014

Munkan Nuorisotalolla tapahtuu huomenna Ke 3.12.! Lippuja vielä saatavilla Nuorisotalolta 5€ hintaan klo 17:30 saakka.

 

ToPo-disco tulee takaisin!

Munkkiniemen nuorisotalolla herätetään henkiin keskiviikkona 3.12. legendaarinen ToPo-disco. 70–80-luvuilla Kisahallin ToPo-discoissa saattoi käydä yli tuhat nuorta illassa.

Munkan nuorisotalolle mahtuu 120 nuorta. Lavalle nousevat nuorten suosikit TCT ja Särre sekä DJ RNO ja Zeri & Pyrwee. Särre, kaksi TCT:n pojista sekä DJ RNO ovat entisiä Torpan Poikien junioreita. Tapahtuma on tarkoitettu 9–14-vuotiaille, ja liput myydään nuorisotalolla ennakkoon viidellä eurolla.

-      Haluamme nostaa profiiliamme Munkkiniemessä ja järjestää iloisia ja positiivisia tapahtumia myös koripallokentän ulkopuolella, sanoo ToPon Valmentaja Janne Rauramo.
 

ToPon ja nuorisotalon yhteistyö tuotti hedelmää

ToPolla on pitkät perinteet, sillä se on perustettu vuonna 1932.

-      ToPoa ryhdyttiin uudistamaan 70-luvulla Mosse Haaviston johdolla. Stadin Säkki Joke Linnamaa ryhtyi vetämään ToPo-discoa, mikä sai nuoret innostumaan seurasta. 80-luvulla discoja veti menestyksekkäästi Jukka Kuusanmäki, Janne muistelee.

ToPo-discon kaivaminen naftaliinista sai alkunsa viime kesänä, kun ToPo ryhtyi tekemään yhteistyötä Munkkiniemen nuorisotalon kanssa. ToPon kesäleiriläiset saivat sateisina päivinä lainata nuorisotalon tiloja, ja samalla Janne ja Munkan nutan nuoriso-ohjaajat ryhtyivät suunnittelemaan yhteistä toimintaa.

-      Tämä tapahtuma on erinomainen tapa tutustuttaa ToPon ja nuorisotalon nuoria toisiinsa. On tärkeää, että paikalliset toimijat yhdistävät voimansa, ja kaikilla on vielä sama intressi, sanoo nuoriso-ohjaaja Anne Laine.
 

Nuoret etusijalla 

ToPo ja nuorisotalo haluavat, että nuorille löytyy Munkkiniemestä mielekästä ja aktiivista tekemistä, jotta he viihtyvät kotikulmillaan ja voivat hyvin. Seuraava yhteistyökuvio on jo suunnitelmissa.

-      Olemme pohtineet mahdollisuuksia yökoripallotoimintaan, Anne Laine kertoo ja muistuttaa, että nuorisotalo tekee mielellään yhteistyötä ja lainaa tilojaan myös muille alueen lasten ja nuorten kanssa työskenteleville järjestöille.

Annella on myös toive:

-      Olisi kiva saada Munkkiniemen toimijoiden kanssa jälleen aikaan iso yhteinen aluetapahtuma, jossa asukkaat näkisivät, mitä kaikkea Munkkiniemessä voi tehdä. 
 

Nuorisotalolla tapahtuu TopoDiscon jälkeenkin

ToPo-discon jälkeen 5.12. perjantaina nuorisotalolla on ilmainen bändi-ilta. Luvassa on rokkia, ja lavalle nousevat mm. Cockbox , Echo ja Philadelphia Dynamite, Mikko Pajukallio sekä  Fullmoon Silhouette. Seuraavana maanantai-iltana, 8.12.  Pop & Jazz Konservatorio järjestää osana Lähiöprojektia Hot Hour konsertin  Munkan nuorisotalolla. Esiintymässä on värikäs  kattaus bändipajayhtyeitä sekä konservatorion perusopetuksen ja ammatillisen koulutuksen kokoonpanoja. Tervetuloa!