Hallitus|Valmentajat

Naisten joukkue täydentynyt pelaajilla ja valmentajalla

22.9.2014

Topo Naisten perusrunkoon on liittynyt neljä nuorta lupausta, jotka pelaavat sekä naisten I-divisioonaa että Korisliigaa. Joukkueen apuvalmentajana on lisäksi aloittanut topolaisille hyvin tuttu Jomi Suhonen.

ToPon nuorista kasvateista Jessi Johansson ja Emma Närvä sekä Orimattilan Jymyn Veera Kesänen ja Siiri Ukkonen täydentävät naisten joukkuetta.

- On hienoa saada omia junnuja pitkästä aikaa Korisliigaan. Olemme pitkään puhuneet kasvupolusta tytöistä divisioonaan ja naisiin. Nyt se on oikeasti totta, iloitsee naisjoukkueesta Markku Saarikoski. Emma, Jessi, Siiri ja Veera ovat kaikki osoittaneet taitonsa ja tahtonsa, josta heidän on hyvä jatkaa.

- Kuka muuten muistaa, koska kolme saman perheen pelaajaa (tässä Kesäset) on viimeksi edustanut samaa korisliigan joukkuetta, kyselee Saarikoski.

Peren apuna on häärinyt muutaman viikon Suohosen korisperheen Jomi. Mies on tuttu kaikille topolaisille sillä hän on ollut topolainen nuoresta iästään huolimatta jo "vuosikymmeniä" niin pelaajana kuin valmentajana.

- Jomi tuo varmasti uusia ajatuksia valmennukseen ja kun tuntee joukkueen pelaajat suurimman osan ja Peren entuudestaan, on mukaantulo ollut varmaan Jomille helppoa, valoittaa Saarikoski. 

Joukkueen valmistautuminen on toistaiseksi sujunut hyvin ja se on pelanut pari harjoitusottelua eri divisioonajoukkueita vastaan. Ensi viikolla panokset kovenevat, kun ToPo kohtaa viime kauden nelosen Äänekosken Huiman Orimattilassa (Opintie 6) lauantaina 27/9 klo 1500. Tervetuloa katsomaan!

Topo Naisten ensimmäinen kotiottelu pelataan 11.10 klo 16 Kisahallissa. Pelkästään kotimaisiin pelaajiin rakentuva joukkue toivoo lisää katsojia otteluita seuramaan.

- Näin luodaan edellytykset helsinkiläisille tyttöjunnuille pelata koripalloa korkeimmalla mahdollisella sarjatasolla, kuvaa Saarikoski.