Hallitus|Valmentajat

C-tyttöjen kausi alkanut vauhdilla ja värikkäästi

24.8.2014

Delfin Basket, EHBT, Heta Korpivaara, TCT ja Wondergirls video!!

Topon C-tytöt aloittivat kautensa Delfiinissä ottaen samalla ensi kokemukset isoihin koreihin otteluissa. Saaliina kaksi voittoa ja kahdeksas sija. Turnauksessa oli mahtava tunnelma ja tietty käytiin myös Särkänniemessä ja kisadiskossa. Hieno kauden aloitus josta oli hyvä lähteä treenaamaan kohti seuraavaa turnausta.

Sykin C-tyttöjen kanssa aloitettu yhteistyö on onnistunut loistavasti ja tytöillä ollut hyvä treenata yli 20-tytön voimin. Heta Korpivaara tuli näyttämään pelaajille miten Suomen ja ToPon maajoukkue pelaaja toimii poustissa sekä levypalloissa. Samoissa harjoituksissa tytöt saivat aikamoisen yllärin ToPo-kasvattien ja TCT:n Matun ja Tumpin tullessa pelaamaan mukaan loppupeleihin. Jätkät jako nimmareita ja salamat välkkyivät kuvia räpsiessä.

EHBT-turnaus oli nousujohteinen ja tytöt ottivat monta kehitysaskelta eteenpäin. Pelasimme kahdella joukkueena ja mukana oli myös ToPon mikrotyttöjä joiden tsemppaus peleissä oli vailla vertaa. Molemmat joukkueet taistelivat upeasti pronssiotteluissa, mutta mitalien jako jätettiin tällä kertaa tuleviin turnauksiin. Mahtavia otteluita läpi turnauksen. Welma huudatti lähes satapäistä yleisöä kolmella perättäisellä kolmosella ja molemmat joukkueet esittivät huikeita otteita ronssipeleissä nostattaen tunnelmaa entisestään. 

Tästä on hyvä lähteä eteenpäin kohti sarjapelejä. HYVÄ TOPO!!!!

Tässä linkki Wondergirls videoon HD-laadulla:

https://vimeo.com/104382611

Liitteet