Hallitus|Valmentajat

Kari-Pekka Klinga Hall of Fameen

12.8.2014

Kuva:Tytti Nuoramo

Topo Naisten valmentaja Kari-Pekka Klinga on valittu koripallon Hall of Fameen! Valinnan on tehnyt Koripallomuseon, Koripallosäätiön ja Suomen Koripalloliiton kokoama raati. Valinta julkaistiin tänään miesten Suomi-Australia- maaottelun yhteydessä.

Hall of Fameen valitaan vuosittain 2-4 henkilöä raadin määritelmän mukaan:

"On edesauttanut merkittävällä henkilökohtaisella panoksellaan maajoukkuetta, seuraa tai paikkakuntaa sekä samalla jättänyt jälkensä Suomi-koriksen historiaan ja kannattajien sydämiin."

Kolmanteen Naisten korisliigakauteen keskittyvän valmentaja Pere Klingan tunnustus tuli pelaajauran kautta sekä halunsa jättää jälki myös valmennuksen kautta Suomi-korikseen. ”Kiitos raadille hienosta tunnustuksesta”, kommentoi "Pere" Klinga tuoreeltaan.

"On erittäin suuri kunnia kuulua Suomi-koriksen historiaan. Tavoitteet ovat edelleen kovat nyt vain valmentajan roolissa ja Naisten korisliigassa. Joukkueemme alkaa olla lähes valmis kun loppuviikosta julkaistaan lisää pelaajauutisia", kertoi Klinga.

"Topo Naiset tulee taistelemaan kirkkaimmista mitaleista tulevalla kaudella. Yhdelle nuorelle pitkälle pelaajalle olisi loistava mahdollisuus vielä joukkueessamme”, vinkkasi Klinga.

 

Kari-Pekka Klinga 30.3.1963

  • Torpan Pojat 1980-1998
  • 6 Suomen Mestaruutta
  • 4 Suomen cup
  • Vuoden pelaaja 1992-1993 ja 1994-1995
  • Vuoden koripalloilija 1986 ja 1994

Kaikkiaan 135 aikuisten maaottelua

Oheisesta linkistä Koripallon Hall of Fame sivuille

http://www.koripallomuseo.fi/index.php/hof