Hallitus|Valmentajat

Vilma Kesänen jälleen Topo-paidassa

1.8.2014

Kuva:Tytti Nuoramo

Maajoukkuepointti Vilma Kesänen ja ToPo ovat allekirjoittaneet 1+1 vuoden sopimuksen. Sopimus vahvistaa jo ennestään vahvaa Topo Naisten joukkuetta.

 Joukkueen pelaajasopimuksista vastaava Markku Saarikoski on erittäin iloinen Vilman jatkamisesta ToPossa.

- Vilma on yksi kovimmista ja nopeimmista pointeista, ja hän tuntee ennestään joukkueen toimintaa ja muita pelaajia. Hänen mukaantulonsa luo ne mahdollisuudet, joita olemme asettaneet tavoitteina tälle kaudelle.

Viime kaudella Vilma tehtaili kaikkiaan 10,5 pistettä ja 4,5 syöttöä keskiarvokseen. Kaikkiaan Vilma on pelannut naisten Korisliigassa 295 ottelua, ja voittanut niin kultaa, hopeaa kuin pronssiakin. Tuleva kausi on hänen kymmenes liigassa ja kolmas peräkkäinen ToPossa. 

Vilma Kesänen on pelannut eri maajoukkuissa yhteensä 116 ottelua ja aikuisissa 71 ottelua. 

Miksi ToPo Vilma?

- Topossa koris on kivaa. Saan pitää kentällä hauskaa parhaiden kavereiden kanssa ja samalla pelata ja harjoitella tavoitteellisessa ja kunnianhimoisessa porukassa. Ja kun vielä kentän ulkopuolellakin hoituvat asiat hyvin ja porukka on innostuneesti mukana, niin ei tarvinnut kahta kertaa miettiä, missä haluan pelata ensi kaudella. 

Entä mitä odotat ensi kaudelta? 

- Odotan menestystä ja hyvää menoa. Meillä tulee olemaan hyvä porukka kasassa ja vain kirkkain mitsku kelpaa. Pilkettä silmäkulmaan ja menoksi!, toteaa Vilma.

ToPolla on ennestään pelaajasopimukset Vilja Kesäsen, Heta Korpivaara, Niina Laaksosen ja Kaisa Valtakarin kanssa. Lisää sopimuksia tullaan julkistamaan ensi viikolla. Joukkueen peräsimessä jatkaa Pere Klinga.