Hallitus|Valmentajat

Kaisa Valtakari jatkaa Topo Naisissa

9.7.2014

Kuva:Tytti Nuoramo

ToPo ja Kaisa Valtakari ovat solmineet yhden kauden mittaisen sopimuksen, johon sisältyy optiovuosi. Tuleva kausi on Topo-kasvatin neljäs Topo-paidassa.

Viime kaudella Kaisa pelasi kaikkiaan 31 ottelua ja tehtaili keskiarvolla  4.4 pistettä ja 2.4 levypalloa. 

"Kaisa on ollut yksi meidän keskeisimmistä  pelaajsta viime vuosina. Hänen iloisuutensa ja myös onnistumisensa ovat olleet joukkueelle tärkeitä. Ei häntä turhaan ole valittu kahdesti joukkueen kapteeniksi. Olen tyytyväinen, että Kaisa päätti jatkaa joukkueessa. Vaikka viime kausi ei ollut hänen parhaansa, olen vakuuttunut hänen kyvyistään nostaa joukkueemme kohti korkeimpia mitaleita", toteaa joukkueen Genaral Manager Markku Saarikoski.

Myös Kaisa on iloinen sopimuksesta. "Ihana päästä jatkamaan ToPon kanssa kokoajan kehittyvässä projektissa. Tutussa ympäristössä ja tuttujen ihmisten parissa on luottavainen fiilis ensi kaudestakin. Tavoitteena on kehittyä henkilökohtaisesti ja sitä kautta auttaa joukkuetta menestymään entistä paremmin!"

ToPolla on sopimukset Kaisan lisäksi Kari-Pekka Klingan ja Niina Laaksosen kanssa. Lähipäivinä tullaan julkistamaan lisää sopimuksia.

Lisätiedot Markku Saarikoski, 050-3949991, make@wnba.fi