ToPo naisten välieriin 3-0

26.3.2014

Parhaan pelaajapalkinnon napannut Laura Saarinen

Eilisessä kolmannessa kohtaamisessa Kerava oli tosipaikan edessä, voitto tai kesälomille. Pakkovoitto näkyi Keravan pelissä, joka pelasinkin pirteämmin ensimmäisen jakson kuin aikaisemmissa kohtaamisissa. ToPo-mylly alkoi kuitenkin jauhamaan toisesta jaksosta lähtien. Ottelu selkeästi helsinkiläisille 77-53 (41-29)

Ensimmäinen jakso oli tasaista (20-16), vaikkakin ToPo johti lähes koko ajan. Toinen ja kolmas jakso olivat ToPolle iloista ja väkevää pelaamista, joka hyydytti vieraat. Kolmannen jakson jälkeen tilanteessa 58-38, näkyi jo keravalaisten uskonpuute. Kuitenkin vielä muutaman kerran vierasjoukkue onnistui mainiosti ja huudatti omiaan, tosin ilman merkittävää vaikutusta itse ottelun kulkuun.

Kotijoukkuuen onnistujia olivat tupla-tuplillaan Vennu Hölttä 18/12 levypalloa ja Ashlee Roberson 16/12 sekä Vilma Kesänen 10/3 syöttöä että Laura Saarinen 7/12 levypalloa/5 riistoa ja 4 syöttöä. Myös muita onnistujia oli laajasti. Niina Laaksonen huilasi ja keskittyi jo Peli-Karhujen kohtaamiseen.

Keravan onnistujia olivat Alli Arppe 10/6 levypalloa ja Mollie Williams 10/7. Keravan naisten joukkue oli ensimmäistä kertaa pudotuspeleissä Naisten Korisliigassa, ja jo se oli heille yksi saavutus. Kiitokset Keravalle hyvästä vastustuksesta ja menestystä ensi kaudelle.

ToPo jatkaa välieriin ja saa vastaansa myös suoraan kolmella voitolla Hongan kaataneen Peli-Karhun. Ensimmäinen välierä pelataan Karhuvuoressa 3.4 klo 1830 ja seuraava Kisahallissa maanantaina 7.4 klo 1830. Kolmella voitolla finaaliin.