Hallitus|Valmentajat

Kerava nöyryytti ToPoa

17.2.2014

Vennu jälleen ToPon ilopilkku

Viimeisen kuukauden ailahtelevasti pelannut ToPo oli helisemässä ottelun alkutahdeista alkaen. Peli ei kulkenut lainkaan totutulla tavalla, ja Kerava käytännössä vei ja ToPo vikisi. Kaikki kunnia keravalasille, jotka onnistuivat kauttaaltaan ja pelasivat hyvän ottelun. Lopputulos kuvaa pelin luonnetta 85 - 65 (42 - 34).

Erityisesti kolmas jakso (17-5) oli helsinkiläisille myrkkyä. Keravan väkkärä, Rosetta Adzasu, pelasi hurmioituneena, ja ToPo ei pystynyt pitämään häntä lainkaan kurissa vaikka jakson lopulla Rosettaa rauhoitti henkilökohtainen 4. virhe.

Vaikka naisemme pelasivat vajaamiehisenä, Roberson ja Vilma Kesänen huilasivat, ei syytä voi hakea siitä. ToPon peli oli tahmeaa ja välillä epätoivoista, erityisesti kun heitot kolisivat rautoihin. ToPo heitti kaikkiaan 82 kertaa Keravan 66 vastaan, ja hävisi ottelun 20 pisteellä. Sihtiä on todella paranettava jatkossa!

Joukkueella on paljon mietittävää ja analysoitavaa ennen ensi lauantain Catz-peliä Kisahallissa. Kuinka saada joukkue jälleen pelaamaan ja puolustamaan sitä omaa peliään, joka on todella vahvaa?

Adzasu (31/6/7 syöttöä) oli kentän ehdoton MVP. Mollie Williams (21/17/3 torjuntaa) betonoi oman korinalustansa oivasti, ja esti Niina Laaksosen toimet meille harmillisen hyvin. Myös Alli Arppe (11/3) onnistui.

ToPon tehonaisina häärivät viime aikoina hyvässä vireessä oleva Vennu Hölttä (15/7) ja nousukuntoa osoittanut Laura Saarinen (14/14). Kaksinumeroisille luvuille pääsi myös Vilma Kesänen (12/1).

ToPo jatkaa tappiosta huolimatta kolmantena 26 pisteellään. ToPo kohtaa ensi lauantaina Kisahallissa klo 1500 Lappeerannan Catzin, jonka voittojen putki on jo kaikkiaan 44 ottelun mittainen.