Hallitus|Valmentajat

Topo Naisilla tuplaviikonloppu Kisahallissa

31.1.2014

Lauantaina klo 15 kohtaamme Äänekosken Huiman ja sunnuntaina Turun Riennon. Ottelut alkavat klo 1500. Otteluiden yhteydessä on mahdollisuus hankkia muutamia naisjoukkueen peliasuja omalla painatuksella tai ToPon pelaajan nimellä ja allekirjoituksella varustettuna. Mallipaidat ja hinnat nähtävissä VIP-tilan yhteydessä.

ToPo - Huima

Edellinen ottelu lokakuussa päättyi ToPolle vieraissa selkään voittoon 62 - 79. Huiman uusi vahvistus Brandi Davis on ollut mainiossa vireessä pistekeskiarvollaan 20,8. Miten nyt kun puolustuksemme vahvat muurit Vennu Hölttä ja Niina Laaksonen tulevat vastaan? Huima on sarjassa tällä hetkellä viidentenä 14 pisteellään (7/8).

 

ToPo - TuRi

Kaksi edellistä kohtaamista voittanut ToPo on selkeä ennakkosuosikki sunnuntain peliin vaikka vahvistunut TuRi mätti Forssan kumoon yli 20 pisteellä viikko sitten. Lokakuussa kotonaan ToPo kukisti TuRin 79 - 57 ja joulukuussa vieraissa ottelu päättyi 69 - 84. Sunnuntaina nähdään pointtien välinen taistelu, kun TuRin paras pistenikkari La'Keisha Sutton ja ToPon maajoukkueen syöttökone Vilma Kesänen johtavat joukkueitaan. TuRi on sarjassa tällä hetkellä toiseksi viimeisenä 8 pisteellään (4/12).

 

 

Tapahtuma on jälleen Uusi Lastensairaala2017 piste/euro ottelu, jossa ToPo lahjoittaa jokaista tekemäänsä pistettä vastaavan summan ko. hankkeeseen. Haluatko osallistua kanssamme tähän hankkeeseen, ja luoda hyvää itsellesi, pienille lapsille ja muille?

Lisätietoja: http://www.topo.fi/joukkueet/topo-naiset-topo-women/uusi-lastensairaala2017-projekti/  

 

 

Liput

-          Aikuiset 10 €

-          Lapset ja opiskelijat 5 €

-          VIP-lippu 20 €

-          Perhelippu (2+3) 25 €