Hallitus|Valmentajat

Topo Naiset mukana keräämässä rahaa Uusi Lastensairaala2017-projektille

24.11.2013

Piste ja euro Lastensairaalalle! Naiskoripalloilun tuki ry ja Topo Naiset - ovat mukana tässä hyvässä hankkeessa omalla koripallollisella tavalla.

Topo Naiset tulee lahjoittamaan pelikaudella 2013-14 kaikissa Töölön Kisahallissa pelaamissaan kotiotteluissa yhden (1) euron jokaisesta naisten tekemästä korista kyseiselle keräykselle yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa.

Yksi euro ei ole hirmuisen paljon, mutta kun joukkueellamme on tapana tehdä pisteitä melkoisesti, saamme kokoon kevääseen mennessä varmasti 4-numeroisen summan. Viime vuonna teimme koreja noin 1500 kpl. Mikäli saamme kumppaneita talkoisiin mukaan useita,  tukemme luonnollisesti nousee, toteaa Markku "Make" Saarikoski ToPosta.

Haemme kumppaneita keräämään kanssamme varoja Lastensairaalle ja samalla tukemaan nais- ja tyttökoripalloilua.  Asiallamme on Uusi lastensairaala tukiyhdistys 2017 ry:n hyväksyntä, jatkaa Saarikoski.

Kumppanimme saa ilmaista mainosta tästä mm. ottelukuulutuksissa  ja verkkosivuillamme sekä sosiaalisessa mediassa, jossa mainitaan ketkä kumppanimme ovat mukana tässä hyvässä ja erilaisessa varainkeruussa. Lisäksi lahjoitamme VIP-lipuja ja kausikortteja tietyn summan lahjoittaneille. Tässä on hieno joululahjavaihtoehto perinteellisille puketeille,  jatkavat hankkeen muut puuhamiehet Pere Klinga ja Apso Turunen. 

Oheisesta linkistä näet ketka ovat tällä hetkellä mukana ja paljonko olemme jo keränneet varoja Lastensairaalle.  Tilanne tänään täältä

Yhteydenotot:

 

Kari-Pekka Klinga          Markku Saarikoski         Apso Turunen

050-9942422                  050-3949991                  0400-434378

pere@wnba.fi                make@wnba.fi              apso.turunen@kolumbus.fi