Tervehdys ToPolaiset !

18.11.2013

Nyt kun kausi on täydessä vauhdissa ja syksykin jo pitkällä on korkea aika tehdä lyhyt katsaus alkaneeseen koripallokauteen.

 Kausi saatiin hyvin käyntiin ToPo STARTin merkeissä syyskuussa. Tämän jälkeen pidettiin seuran syyskokous, jossa päätettiin mm. kausimaksuista. Valmentajille ja joukkueenjohtajille järjestetyssä tapaamisessa saatiin tulevan kauden tavoitteet ja ajatukset kootuksi yhteen.

Mikä tärkeintä, joukkueet ToPossa ovat käynnistäneet kautensa hienosti, josta olen erityisen iloinen. Tämä ei olisi mahdollista ilman ammattitaitoisia ja motivoituneita valmentajia sekä taustalla joukkuetta pyörittäviä ja kannustavia vanhempia. Tästä kaikille teille suuret kiitokset!

Seuratasolla ToPolle kuuluu hyvää. Olen asettanut kesällä, tultuani valituksi seuran puheenjohtajaksi, kolme tavoitetta seuramme kehittämiseksi tulevan kahden vuoden aikana: velattomuus, jäsenmäärän kasvattaminen sekä Junioreiden urheilullisen kehityspolun mahdollistaminen aina huipputasolle asti.

Ensimmäinen tavoite on tehdä seurastamme velaton. Tähän päästään kurinalaisella taloudenpidolla ja vanhojen velkojen poismaksamisella. Seuran kiinteät kulut on minimoitu ja velkoja lyhennetään sovitusti ja säännöllisesti. Kirjanpitomme siirtyy Tilitoimisto Rannan ammattitaitoisiin käsiin nyt syksyn aikana.

Seuran hallitus on päättänyt kasvattaa seuramme tukijoiden määrää tarjoamalla ToPo -henkisille koripallosta kiinnostuneille liittymistä ToPo Junioreiden kannatusjäseniksi. Lisäksi tulemme kevään aikana käynnistämään Munkinseudulla kansalaiskeräyksen Topon Juniorityön kehittämiseksi ja tukemiseksi.

Toinen tavoite on kasvattaa junnumäärämme nykyisestä n. 150:stä 250:n. Syksyn aikana olemme saaneet uusia tyttöjä ja poikia nuorimpiin ikäluokkiin runsain määrin. Ilman kouluihin tehtyjä korisvierailuja, hyvässä nosteessa olevaa korista ja muuta pr-työtä tämä ei olisi ollut mahdollista.

Kolmas tavoite on tarjota Junnuille kehityspolku aina Korisliigaan asti. Tyttöjen puolella tämä tarkoittaa mahdollisuutta pelata ToPon Korisliigan Naisten edustusjoukkueessa ja poikapuolella 1. divisioonassa pelaavassa Helsinki Seagulls joukkueessa. Seagullsin kanssa seuramme tekee yhteistyötä mm. sarjalisenssin ja salivuorojen merkeissä. ToPon kasvateista joukkueessa pelaa tällä hetkellä Jarkko Kyllönen sekä Aapeli Huovinen. Naiset puolestaan komeilevat Pere Klingan johdolla sarjan kolmospaikalla upeiden ja vauhdikkaiden suoritusten ansiosta. Toivottavasti nähdään sankoin joukoin Kisahallissa ja Junnupeleissä jännittävien ja viihdyttävien pelien merkeissä!

Mitään näistä tavoitteista ei ole mahdollista saavuttaa ilman seuran sisällä tapahtuvaa hyvää yhteistyötä ja yhteistä tahtoa ToPon kehittämiseksi. ToPolaisuus on sydämen asia ja yhteen hiileen puhaltamista. Tule mukaan seuran toimintaan ja auttamaan meitä yhteisten tavoitteiden ja päämäärien saavuttamisessa.

Toivotan kaikille oikein hyvää koriskauden jatkoa ja mukavaa joulunajan odotusta.

Koristerveisin,

Karru Leppänen

Pj / ToPo Juniorit Ry