Hallitus|Valmentajat

Topo Naiset jyräsi Hongan

24.10.2013

Vilja Kesänen Kuva:Tytti Nuoramo

Koko rotaatiota käyttänyt Topo aloitti ottelun murskaavasti. Selkeästi nopeampi ja itsevarmempi Topo mätti taululle jakson lopuksi lukemat 6-23. Toisella jaksolla tahti vain jatkui ja tauolle mentiin tilanteessa 25-50. Ensimmäisen puolikkaan onnistujana on syytä mainita Vilja Kesänen.

Kolmannella jaksolle tultaessa Kimmo Kujansivun suojatit olivat ottaneet itseään niskasta kiinni, ja samalla kun Topo pelaili kentällä, vei Honka jakson nimiinsä 23-18.  Viimeisellä tauolla Topon pelailu loppui ja joukkue päätti viedä jakson selkeästi nimiinsä, kuten tapahtuikin (8-21). Ottelu päättyi 56-89, joka kuvasi täysin vieraiden paremmuutta.

Topon valtteina oli laajempi materaali ratkaisijoina ja loistava puolutus (erityisesti Vennu Hölttä ja Niina Laaksonen), jota vastaan vain Tuuli Menna Hongasta pystyi aika ajoin haastamaan. Pere Klinga peluutti koko joukkuetta, säästellen ykkösketjua lauantain PeKa-peliin.

Ottelussa oli kaksi kuningatarta, Ashlee Roberson (24/14) ja Niina Laaksonen (22/18) tupla-tuplillaan. Vilja Kesänen 11 pisteellään ja rohkeilla ajoillaan huudatti penkkiä ja katsomoa useasti.

Kotijoukkueen Meral Bedredtin 15 pisteellään ja Tuuli Menna 13/7 voivat olla tyytyväisiä suoritukseensa.

Topo johtaa sarjaa puhtaalla pelillään (8 pistettä) ennen Lappenrannan Catzia (6 pistettä), joka on pelannut yhden ottelun vähemmän

Topo kohtaa ensi lauantaina PeKan Karhuvuoressa klo 15. Topon seuraava kotiottelu pelataan 2.11 klo 15 Kisahallissa -Topo-FoA.

Huom! Hesarikin noteerasi vihdoinkin naiskoripalloa. Lue juttu 

http://www.hs.fi/urheilu/Ashlee+Roberson+on+palannut+Helsinkiin+koripalloammattilaiseksi/a1382579777260