Hallitus|Valmentajat

Topo Naiset vahvana kohti uutta SM-kautta

20.8.2013

Topo Naiset, joka on tällä hetkellä ainoa helsinkiläinen pääsarjatason koripallojoukkue, on valmistautunut tulevaan kauteen päämäärätietoisesti. Kokenut joukkueemme on treenannut koko kesän kovaa ja tavoitteemme ovat korkealla, uhkuu päävalmentaja Kari-Pekka ”Pere” Klinga.

Uusina pelaajina joukkueeseen on tullut Tapiolan Hongasta Vilja Kesänen ja Vilma Purhonen sekä Jyväskylän HoNsUsta Laura Lahtinen ja Noora Korhonen Hyvinkäältä. Joukkueessa jatkavat edelleen Venlakaisa Hölttä, Vilma Kesänen, Silja Klinkmann, Niina Laaksonen, Kaisa Valtakari, Hanna Valkeinen ja Saara Wahlgren. Joukkueen kokoonpanoa tullaan vielä vahvistamaan yhdellä kahdella pelaajalla.

SM-sarjan alkuun on reilu kuukausi. Topo Naisten sarja-avaus tapahtuu 5.10 Äänekoskella. Ensimmäinen kotipeli Töölön Kisahallissa on lauantaina 12.10 klo 15 Turun Rientoa vastaan. Lopullinen sarjaohjelma valmistuu tällä viikolla.

 

Kausikortit

 

Topo Naiset tarjoavat elokuun ajan kavereilleen ja tykkääjilleen kausikortin 70€ (normaali hinta 95€). Kausikortilla pääset kaikkiin runkosarjanotteluihin ja play-off ottelut saat puoleen hintaan. Kumppanikortin tarjoamme 190 € (normaalihinta 225 €), joka sisältää vapaan pääsyn myös play-off otteluihin Kumppanikortilla saat nauttia virvokkeita tunnelmallisessa VIP-tilassamme. Klikkaa alla olevaa linkkiä ja  tilaa korttisi, 

http://www.topo.fi/joukkueet/topo-naiset-topo-women/paasyliput-kausikortit-tickets/kausikortit-alennuskortit/