Naisten SM-sarjan pudotuspelit alkavat huomenna Espoossa

26.3.2013

Jännittävät pudotuspelit alkavat paikalliskamppailulla, kun ensimmäinen sarja pelataan Honkaa vastaan. Espoolaiset saivat kotiedun, joten huomenna aloitetaan Espoosta klo 18.30.

Runkosarjassa ottelut ovat olleet kiihkeitä kamppailuja, sillä lisäksi on aina ollut taistelua myös pääkaupunkiseudun herruudesta. Viime kohtaaminen meni jatkoajalle asti, mutta viime hetkillä Honka viimeisteli voiton vapaaheittoviivalta. Naisemme lähtevätkin haastamaan Honkaa ja luomaan mielenkiintoisia otteluita jälleen ja motivaatio on korkealla.

 

Hongan tehopelaajien pysäyttäminen tulee jälleen olemaan avain heidän pysäyttämiseen. Varsinkin runkosarjan korikuningattaren Melissa Jelteman puolustus tulee olemaan tärkeää. Jordan Murphree on toinen Hongan tehoista vastaava.

Vennu Hölttä ja Vilma Kesänen haastavat jälleen kaarella ja korinalus kaksikkomme Niina Laaksonen ja Kenya McBee valtaavat kolmen sekunnin aluetta. Otteluista tulee varmasti mielenkiintoisia, joten kaikki mukaan seuraamaan ja kannustamaan ToPo Naiset voittoon! Lauantaina jatketaan Kisahallissa klo 16.00.