Hallitus|Valmentajat

Otteluraportti Huima-ToPo 24.2.2012

25.2.2013

Tiukan pelin jälkeen sarjapisteet jäivät Äänekoskelle Huiman voitettua lopulta 66-60 (33-29).

Ottelu eteni tasaisesti alusta asti ja oli haastavaa moleminpuolin. Johto oli vuorotellen meillä tai Huimalla. Viimeisen erän aloitimme johdossa, mutta Huima käänsi sen itselleen ja hallitsi ottelua loppuun asti. Puoliminuuttia ennen peliajan loppumista Äänekoski johti 61-56, Vilma Kesänen ja Kenya McBee saivat meidät koreillaan 2 pisteen päähän 6 sekuntia kellossa. Huima viimeisteli voittonsa vapaaheittoviivalta, kun yritimme pelata aikaa rikkomalla.

Pitkä pelireissu tuntui jaloissa, sillä emme saanet helppoja heittoja sisään ja viimeistely ontui. Vapaaheitoissa tämä näkyi eniten 3/11. Ajoittain löysimme takaisin omalle pelitasollemme ja puolustuksemme oli tasollamme, mutta yhtälailla Huiman hermo kesti emmekä saaneet pidettyä heitä kuten halusimme.

Vilma Kesänen palkittiin parhaana pelaajana joukkueestamme tehoilla 20/3/4 syöttöä. Niina Laaksonen vastasi myös tehoistamme 17/9/3 riistoa. Huimalla tehoista vastasi tutut Kenya Robinson 16/14 ja Jasmine Holliday 12/7/3 syöttöä.

Nyt hieman lepoa ja jatkamme taas kovaa treeniä valmistautuen sunnuntain otteluun sarjakärki Catzia vastaan Kisahallissa klo 14!