Hallitus|Valmentajat

ToPo Naiset Huiman vieraiksi Äänekoskelle

23.2.2013

Huomenna naisemme lähtevät Äänekoskelle Huiman vieraiksi. Olemme kohdanneet Huiman kahdesti tämän kauden aikana ja ottelut ovat tasan 1-1, molemmille voitot tulleet kotisaleissa.

Ottelut ovat aina olleet tiukkoja ja molemmat joukkueet tarjonneet haastavan vastuksen. Tällä hetkellä olemme Huiman edellä sarjataulukossa, sijalla 5. ja Äänekoski 7. sijalla. Sarjapisteet ovat molemmille tärkeitä tässä vaiheessa, joten varmasti luvassa kunnon vääntöä.

Äänekoskella ovat dominoineet konkari Kenya Robinson 16/12, jonka puolustamiseen tulemme taas keskittymään. Jasmin Holliday on toinen Huiman tehopelaajista 17/8 sekä suomalaispelaajista Salla Viitanen 11/2. Jatkamme samaa tasaista hyvää puolustusta mitä HyPoa vastaan puolustimme, sekä pyrimme saamaan pienet notkahdukset pois.

Huimalla on pohdittavaa myös sillä tehopelaajamme Niina Laaksonen on takaisin Kenya McBeen kanssa korin alla. Myös Silja Klinkmannin levypallopeli ja varma puolustus tuovat lisää voimaa sisäpeliin. Tasaisen vahvasti pelanneet Vennu Hölttä ja Vilma Kesänen tuovat uhkaa kaaren ulkopuolelta.

Kannustetaan naisemme voittoon ja sarjapisteet Helsinkiin!