Hallitus|Valmentajat

Otteluennakko ToPo-TuRi 16.2.2013

15.2.2013

Tuplaviikonloppu edessä ja ensimmäisenä vastassa lauantaina 16.2.2013 klo 14.00 Töölön Kisahallissa sarjanousija Turun Riento. Viime viikkoisen tiukan jatkoaikatappion jälkeen naisemme ovat valmiita taas taistelemaan entistä kovemmin. Tästä viikonlopusta tulee kovaa vääntöä, kun sunnuntaina lähdemme vielä Forssaan kohtaamaan Alun.

Turkua vastaan on tällä kaudella on pelattu tiukkoja pelejä, mutta voitot kääntyneet meille lopulta. Riennolla tehokkaimpia ovat olleet jenkit Brittany Hedderson 14/6 ja Callan Taylor 19/11. Tukea he ovat saaneet Katleena Kärkkäiseltä 8/2 sekä korinalusvoimaa Sofia Pelanderilta 9/7. Puolustuksemme tuleekin taas kiinnittämään huomiota jenkkikaksikkoon ja heidän pysäyttämiseen. Lisäksi mielenkiintoista tulee olemaan kuinka Turku reagoi Laaksosen ja McBeen korinaluspelaamiseen.

Lauantaina on vastassa haastava joukkue, johon meidän tulee hyvin valmistautua. Sen lisäksi meidän tulee myös valmistautua sunnuntain Forssa otteluun, kun ollaan tasapisteissä sijoilla 4. ja 5.

Tervetuloa lauantaina kannustamaan naisemme voittoon Turun Riennosta klo 14.00 Kisikselle!