Hallitus|Valmentajat

ToPo Naiset otti revanssin Hongasta

29.11.2012

Kuva Tytti Nuoramo

Vaihtevasti marraskuussa pelannut ToPo otti selkävoiton Hongasta. Edellisessä kohtaamisessa hyvin pelannut espoolaisjoukkue oli tyystin hukassa lukuun ottamatta kolman jakson loppua ja neljännen alkua. ToPo vastaavasti pelasi hienosti hurjasti kannustaneen kotiyleisönsä edessä, ja vei ottelun 76–66 (42–25).

ToPon voiton avaimena oli kiinteä puolustuspelaaminen ja tehokolmikon Hölttä, Kesänen ja Laaksonen loistava yksilö- ja joukkuepelaaminen. Hongan tehotykki Melissa Jeltema pystyttiin pitämään hyvin aisoissa ja näin onnistuttiin kuristamaan Hongan hyökkäyspelaaminen. ToPo hallitsi ensimmäistä puolikasta selvästi johtaen tauolle mennessä peräti 17 pisteellä.

Jussi Laakson uudet päiväkäskyt saanena Honga pelasi selvästi piristyneenä kolmannen jakson lopun, ja neljännen jakson alun. Espoolaiset pääsivät lopulta 10 pisteen päähän, mutta kotivoitto oli jo saletissa muutamaa minuuttia ennen päätösvihellystä. ToPo jatkaa sarjassa neljäntenä 16 pisteellään Hongan hengittäessä niskaan viidentenä.

 

ToPon tehonyrkki oli jälleen hurjat tilastot mättänyt  Niina Laaksonen (25/15/2 blokkia). Venlakaisa Hölttä (20/4/3 syöttöä) ja tripla-tuplan napannut Vilma Kesänen (14/8/9 syöttöä) pelasivat jälleen loistavasti.

 

Hongan Jordan Murphree (18/7/3 syöttöä/4 riistoa/3 blokkia) oli espoolaisten tehokkain.

 

ToPo kohtaa ensi sunnuntaina vieraissa TuRin, joka on sarjassa yhdeksäs.