Hallitus|Valmentajat

Torpan Pojille tappio Tampereella

27.11.2012

Tampereen Pyrintö II:sen ja Torpan Poikien kohtaamisesta muodostui Tampereella todellinen jännitysnäytelmä. Loppuhetkillä topolaisten heitot kolisivat rautoihin ja Pyrintö nappasi sarjapisteet lukemin 88-86.

Ensimmäinen jakso oli Pyrintö II:sen hienoista hallintaa, mutta ensimmäiselle erätauolle mentiin silti tasatilanteessa. Toisen kympin alussa Torpan Pojat kipusi johtoasemaan, mutta riittävä nykäisy jäi vielä uupumaan. Isolle tauolle silti johtolukemista 40-34.

 Kolmannen jakson ehdoton hahmo oli ToPon Marcus Capers. Ensimmäisellä puoliajalla vain kuusi pistettä kerännyt amerikkalaislaituri nakutti kolmannella kympillä korkealta ja kovaa 14 pistettä, johdattaen joukkueensa 68-61 johtoon ennen viimeistä erää.

 Viimeisen erän ensimmäisen viiden minuutin aikana Pyrintö II kuroi ToPon etumatkan umpeen ja kaikki trillerin ainekset olivat ilmassa. Pyrinnön Joni Harjula, Topias Palmi ja Jari Pulkkinen onnistuivat kahden pisteen heitoissaan samalla kun ToPon kolmoset pyörähtelivät ulos raudoista. Pyrinnön johtaessa 87-84 kuusi sekuntia ennen loppua rikkoi Harjula Capersia, mutta kolmesta vapaaheitosta vain kaksi löysi tiensä koriin, ja Osku Heinonen pääsi viimeistelemään loppulukemat vielä vapaaheittoviivalta.

 ToPon valmentaja Mikko Mantere oli ottelun jälkeen pettynyt:

-Harmittava tappio! Pallo oli jo pyörimässä meille, mutta ei kääntynyt

Epäonnistuimme ennen kaikkea pallollisen skriinien puolustamisessa, joka antoi ennen kaikkea Pulkkiselle liikaa tilaa korin alla.

Topias Palmi on hurjassa iskussa ja tulee tekemään vielä kovaa jälkeä tässä sarjassa.

Saimme jälleen tekun viimeisen 3 minuutin sisällä johtoasemassa, mikä kääntyi tappioasemaksi vieheen jälkeen. Tämä on suuntaus, joka pitää ehdottomasti saada pysäytettyä.

 

Seuraava miesten ottelu on Kisahallissa perjantaina 30.11. klo 19 ja vastassa ONMKY. Tervetuloa!