Hallitus|Valmentajat

ToPo naiset voitti nitromatsin HoNsUa vastaan 57-56

27.10.2012

Alku lupasi todella hyvää, sillä Topo johti jo 5 min jälkeen 12-4. HoNsU punnersi kuitenkin rinnalle ja vei toisen jakson. Toinen puolikas oli tasaista puurtamista. Topo piti pisteet stadissa vaikka se ei ollut ihan varmaa kun kellossa oli 39:58, ja Minna Sten yritti lay-uppia.

ToPo aloitti ottelun vahvasti, ja johti jo 12-4, kunnes jyväskyläläiset heräsivät. HoNsU punnersi kuitenkin rinnalle ja vei selkeästi toisen jakson. Tauolle lähdettiin 27-30. Kolmas ja neljännen jakson alku oli tasaista vääntämistä. Viisi minuuttia ennen vihellystä ToPo meni ohi Vilman hienoilla koreilla. HoNsU kuitenkin kavensi tilanteen yhteen pisteeseen kaksi minuuttia ennen päätöstä. Katsomon syödessä vimmatusti nitroja pelaajat taistelivat puolin ja toisin pallosta. Minna Stenin epäonnistuttua lay-upissaan kaksi sekuntia ennen loppua Niina Laaksonen otti levarin ja piti pallon vahvoissa näpeissään loppuun saakka.

Illan kuningatar oli jälleen Laaksonen (22/12), jota säestivät loppua kohden piristynyt Vilma Kesänen (9/8) ja Saara Wahlgren (8/3). Myös nuori Jasmine "Linkokäsi" Dolivo onnistui jälleen rohkeilla ratkaisuillaan nakuttaen 7 pistettä. Venlakaisla Hölttä kahmi mahtavat 12 levaria.

HoNsUn tehokkain oli Titta-Riina Lepistö (22/8) ja Nia Jackson (10/7).

 

ToPo kohtaa sunnuntaina klo 1830 Karhuvuoressa PeKan.

ToPon seraava kotiottelu on 31.10 keskiviikkona klo 1900, jolloin mitataan HyPon kestävyys.