ToPo Naiset säkitti BC Nokian kumoon Kisahallissa

7.10.2012

Niina Laaksonen Kuva Tytti Nuoramo

Lähes 300 katsojaa todisti naisjoukkueemme ensimmäisen sarjaottelun, jossa ToPo oli selkeästi parempi kaikilla osa-alueilla. Pelillisesti ottelu oli Peren valmentamalle joukkueelle hieno esitys, jossa joukkue pelasi loistavasti yhteen.

 

ToPon voiton avaimet olivat kesän onnistunut treenaaminen, ja uudet pelaajahankinnat. Joukkueessa on sopivasti vahvaa kokemusta ja nuorta intoa. Tämä näkyi ottelussa nokialaisiin verrattuna kypsempänä pelaamisena ja varmuutena. Muutama harmillinen pallonmenetys tosin nähtiin, joka kertoi sitä, että ensimmäinen kotiottelu on aina lisäjännitystä tuova. 

 

ToPo aloitti ensimmäisen kymmenminuuttisen vahvasti ja johti 32–12. BC Nokia sai toisesta jaksosta alkaen ottelun rytmistä kiinni, ja vei jakson 14-19. Toisella puoliajalla ToPo keskittyi puolustamaan, ja sai pidettyä nokialaiset aisoissa. ToPon avausvoitto kirjattiin pistein 75–55 (46–31).

 

ToPolta vahvan ensiesityksen tekivät Niina Laaksonen (16/11/5 syöttöä/4 riistoa), Venlakaisa Hölttä (12/2/3 syöttöä) ja Alli Arppe (11/11). BC Nokian parhaat olivat Katri Menna (16/4) ja Amani Franklin (12/9). Ottelun parhaiksi valittiin Niina Laaksonen Toposta ja Katri Menna BC Nokialta.

 

ToPo kohtaa ensi keskiviikkona klo 19 Kisahallissa Keravan. Tervetuloa kannustamaan joukkue voittoon!