Hallitus|Valmentajat

ToPon Miehille paikka A-divisioonaan

10.8.2012

ToPo-tiedote 10.08. 2012 Helsingissä pelataan huippukorista myös tulevalla kaudella TOPO JATKAA PELEJÄ KORIPALLON UUDESSA I DIVISIOONA A:SSA

 

Hieman yllättäen Korisliigasta pudotettu helsinkiläisseura ToPo jatkaa pelejään tulevalla kaudella uudessa Divisioona A:ssa. Vaikka itse Korisliigassa ei ensi kaudella nähdä yhtään joukkuetta koko pääkaupunkiseudulta, voi Helsingissä seurata laadukasta miesten koripalloa myös jatkossa ja nähdä taas paikalliskamppailuja, kun sekä Espoon Honka että ToPo pelaavat samassa sarjassa.
 
”Putoaminen liigasta tuli meille aikamoisena yllätyksenä, mutta onneksi löytyi ratkaisu, jossa pelit kuitenkin jatkuvat ja voimme tarjota helsinkiläisille korisfaneille katsottavaa ja ainakin joillekin helsinkiläispelaajille joukkueen myös tulevalla kaudella. Saimme tiedon liitosta vasta nyt, joten kiire tulee, jotta saamme joukkueen kunnolla kasaan. Tosin jo nyt vaikuttaa siltä, että ainakin muutama viime vuoden joukkueen pelaajista on kiinnostunut pysymään Helsingissä ja jatkamaan ToPossa, joten eiköhän tästä ihan kilpailukykyinen joukkue saada aikaan. Hakemuksia uusiltakin pelaajilta otetaan kyllä vastaan”, toteaa ToPon miesten joukkueen uusi hallituksen puheenjohtaja Ville Kaunola.
 
ToPon tavoitteena on rakentaa joukkue, jossa pelaisi sekä viime kauden pelaajia, joitain aiemmin ToPossa pelanneita että lahjakkaita helsinkiläisjunnuja. Joukkuetta alkaa nyt kasata Kimmo Kujansivu, joka ottaa ToPon miesten joukkueen valmennuksen vastuulleen.
”Eihän tämä ihan helppo juttu ole saada täydellistä joukkuetta kasaan tällä aikataululla, mutta ei nyt onneksi ihan mahdotonkaan. Onneksi tuo Divarin hieman rauhallisempi peli- ja harjoittelutahti helpottaa tilannetta erityisesti niiden pelaajien osalta, jotka opiskelevat täydellä tahdilla tai ovat urheilun ohessa muissa töissä”, pohtii Kujansivu, joka valmensi viime vuonna Lahden Namikaa Korisliigassa.
 
ToPo täyttää lokakuussa 80 vuotta ja nyt pelit jatkuvat myös juhlavuonna.
”Tiedotamme toivottavasti jo ensi viikolla lisää pelaajasopimuksista ja muistakin tulevan kauden kuvioista”, kertoo Kaunola
 
Tiedote: ToPon miesten tukiryhmä