Hallitus|Valmentajat

ToPo Junioreiden kauden tulos on voitollinen, mutta velkaa on edelleen

14.5.2012

ToPo Junioreiden kaksi edellistä toimintakautta v. 2010 alkaen ovat sujuneet taloudellisesti voitollisesti. Velkaa on edelleen, mutta sitä on hyvin maksettu myös pois.

ToPo Juniorit toimii varsin haastavassa talousympäristössä. ToPolla lienee Suomen kalleimmat salikustannukset eikä pääkaupunkiseudun kustannustaso ole kovin edullinen harrastustoiminnalle. Laaja kilpatoiminta sekä nuorten aikuisten divisioonatoiminta ja naisten SM-sarja asettavat omat haasteensa.

Miesten liigatoiminta on toiminut omassa erillisessä organisaatiossaan (ToPo Helsinki Oy) jo kahden vuoden ajan.

Seuralla on edelleen velkaa  erityisesti alueensa sali-isännille sekä Helsingin kaupungille. ToPo on anonut tavanomaista toiminta- ja saliavustusta kaupungin urheilutoimelta. Mikäli avustus saadaan normaalisti, riittää se nyt perinnässä olevien velkojen maksamiseen.

Seuran hallitus varautuu ensi toimintakaudella 2012-13 edelleen velkojen maksamiseen tavoittena talouden tasapaino 80v juhlakauden päätteeksi. Tavoite on kova, mutta siihen on sitouduttu. Laskutuksen valvontaa tullaan kiristämään kuten jäsenkokoukset ovat hyväksyneet. Syksyn laskutusta aikaistetaan, jotta velkaa voidaan paremmin hallita. Jäsenmaksuja voidaan korottaa maltillisesti, jos syksyn jäsenkokous sen hyväksyy.

Hyvällä taloudenpidolla voidaan ensi kauteen valmistautua entistä huolellisemmin. Joukkueiden kesätoiminta on käynnistymässä ja onnistuneen ToPo päivän jälkeen valmstaudutaan pikkujunnujen kesäleireihin.

Aikuisten divisioonien ja SM sarjojen toimintalisenssit anotaan normaalissa järjestyksessä Koripalloliitolta.

 

ToPo Junioreiden hallituksen talousvaliokunta

Lauri Ilomäki