Hallitus|Valmentajat

MYK lauantaina: A-poikien taistelu pudotuspelipaikasta jatkuu

23.3.2012

A-poikien SM-sarjassa eletään ratkaisun hetkiä. ToPo taistelee vielä neljännestä pudotuspelipaikasta. Lauantaina klo 12.30 MYKssä alkavassa pelissä vastus on pahin mahdollinen: sarjakärki HNMKY. ToPon ohella mahdollisuudet neljän sakkiin on JKS:llä ja Kotkalla. Lauantaina pelataan MYKssä myös A-poikien valtakunnallista divaria. Torppa-PuHu matsi alkaa klo 15.

 

JKS on tällä hetkellä sarjassa neljäntenä 20 pisteellä. Joukkueella on pelaamatta yksi ottelu. Se kohtaa lauantaina sarjakakkosen Hongan. ToPo on sarjassa viidentenä 18 sarjapisteellä ja ToPolla on jäljellä lauantain Namika pelin lisäksi ottelu Lahden Namikaa vastaan.

KTPlla on pisteitä 14 ja sillä on pelaamatta kolme peliä.  Jos ToPo voittaa jäljellä olevat kaksi peliään, on se varmasti sarjanelonen. Yhdellä voitolla ToPo on pleijareissa mikäli JKS häviää Hongalle. Näin kävisi myös tasapistetilanteessa JKS:n ja KTP:n kanssa, sillä ToPo on voittanut molemmat JKS pelit ja KTP otteluista ToPolla on parempi korisuhde. Mikäli ToPo häviää kaksi jäljellä olevaa otteluaan, JKS häviää omansa ja KTP voittaa kolme otteluaan, on pleijaripaikka Kotkan, koska sillä on JKS otteluista parempi korisuhde.