ToPoN-HoNsU sunnuntaina 8.1 klo 14:00 Kisahallissa

5.1.2012

Kuva: FIBA Europe

Naisten SM-sarja jatkuu sunnuntaina 8.1. ottelulla Hongikon Nuorisoseuran Urheilijoita (HoNsU) vastaan. Ottelu alkaa klo 14:00.

Kaisa kertoo:

Harjoittelu on ollut kovaa uuden päävalmentajan tahdissa. Uuteen pelityyliin on vieläkin totuttelemista. Yksi uusi kasvo on tullut joukkueeseemme -Kira Kojola. Kira on pelannut juniorina Hongassa ja sitten Yhdysvalloissa Kaliforniassa ykkösliigan koulussa. Viime kaudella Kira pelasi Forssassa SM-sarjaa. Topon SM-joukkueeseen hän tuli oltuaan mukana syksyn seuramme 1-divisioonan joukkueessa. Kiralla riittää voittamisen tahtoa, ja häviämistä hän välttää melkein millä keinoilla tahansa. Heittovoimaa ja pelisilmää löytyy.

HoNsU on ToPon jälkeen seuraavana sarjataulukossa. HonSu on päässyt keskittymään tärkeään peliin koko viikon ilman muita pelejä. ToPolla on tupla-peliviikonloppu meneillään ja jaloissa varmasti painaa lauantain Kerava-peli, vaikka tahtoa vielä riittääkin. Jyväskylästä tulee liuta hyviä pelaajia. Heittäjiä ovat Katja Summala ja Katleena Kärkkäinen. Isoja sisäpelaajia ovat Minna Sten ja Titta-Riitta Lepistö. Ulkomaalaisvahvistuksia vierailijoilla on vain yksi, Underwood. Kaksi saman tyylistäjoukkuetta vastakkain luo varmasti jännittävän ottelun!

Tule mukaan kannustamaan!