ToPo kasvatit tulessa voitokkaassa Viro-maaottelussa!

30.7.2020

Henri Kantonen. Kuva: Ville Vuorinen

Henri Kantonen toimi joukkueen kapellimestarina ja Remu Raitanen pisti shown pystyyn debyytti-ottelussaan.

Suomi voitti 50. keskinäisen maaottelun Viron välillä ja ottelussa loistivat ToPon -97 ikäluokan kasvatit Henri Kantonen ja Remu Raitanen.

Henkka otti odotetusti komennon pelinrakentajan tontilla ja lisäksi liimasi vastustajan pointin Kerr Kiisan. Henkan tilastot ottelussa 9 pistettä ja 3 levypalloa.

- Mun mielestä ihan kohtalainen esitys. Oli siinä (pelinrakennuksessa) joku hetki, mitä ei saisi tulla, mutta aika hyvin sain jatkettua niiden jälkeen peliä, Kantonen arvioi suoritustaan.

REMU RAITANEN!!!! Remu pelasi debyyttiotteluaan ja otti kentän haltuun kuin vanha tekijä. Vasuri iski tauluun ottelun suurimman pistesaaliin 15 pistettä heittäen kaaren takaa 4 sisään viidestä yrityksestä. Ja kirsikkana kakun päällä Raitasen plus/miinus tilasto näytti peräti +27 pistettä ottelun päätyttyä.

Lassi Nikkarinen oli myös nimettynä ottelun kokoonpanoon, mutta ei päässyt ottelussa kentälle. Lassille siunaantuu kuitenkin uusi mahdollisuus korkata pelikentät heti tänään kun Suomi ja Viro kohtaavat toistamiseen. Eilen ottelu pelattiin Tapiolassa, mutta tänään joukkueet taistelevat Susi Training Centerissä, Kisakalliossa. 

Lue basket.fi uutinen ottelusta alla olevan linkin kautta.

https://www.basket.fi/basket/uutiset/nuori-susijengi-riuhtoi-raateli-ja-puri-voiton-virosta/